Nieuwe reizen naar Costa Rica bij SRC

Geschreven op 25 oktober 2018 door Egbert

Kustlijn van Costa Rica
Kustlijn van Costa Rica
SRC Reizen heeft nieuwe reizen naar het prachtige Costa Rica. Bij een van de rondreizen ontdek je ook het prachtige land Panama in combinatie met Costa Rica. Het gaat om twee reizen waarbij je Costa Rica en Panama op een avontuurlijk manier ontdekt. In dit land kom je ogen tekort. De exotische vogels vliegen regelmatig over en het land heeft een overvloed aan natuurlijke schatten. 

Puur Costa Rica

Een van de reizen die wordt aangeboden is de reis 'Puur Costa Rica'. Tijdens deze rondreis kom je in aanraking met imposante vulkanen, paradijselijke stranden en niet te vergeten de uitgestrekte jungle. De natuur van Costa Rica is ongelooflijk mooi. Deze veelzijdige reis laat je alles zien wat Costa Rica te bieden heeft. Je wandelt door de mystieke bossen en verkent het tropische laaglandregenwoud. In Caño Negro kun je genieten van de vele exotische vogelsoorten die overvliegen. Tenslotte kun je even heerlijk bijkomen op de parelwitte zandstranden. Het verblijf in de jungle van het nationale park Tortuguerro is een absoluut hoogtepunt tijdens je vakantie.

Tropisch Panama & Costa Rica

Tijdens de reis door Panama en Costa Rica ontdek je de hoogtepunten van wat dit deel van de wereld te bieden heeft. Je komt tijdens deze reis langs heel veel bezienswaardigheden. Zo ga je langs de mystieke regenwouden van Boquete, de eilandengroep Bocas del Toro in Panama, de imposante Arenavulkaan en niet te vergeten het vogelparadijs Palo Verde. Je ontdekt het tijdens deze reis allemaal. Naast deze prachtige bezienswaardigheden die je gaat bezoeken tijdens de reis kun je terecht in vele leuke barretjes en restaurantjes; waar het altijd gezellig is. De lodge waar je verblijft ligt in een door kokospalmen gesierd strand. Tijdens de reis heb je een gids die je alles verteld over de prachtige landschappen van Costa Rica en Panama.

Nieuws