Nieuwe reizen bij SRC Reizen in Europa en Amerika

Geschreven op 30 december 2015 door Christel

Napels in ItaliŽ
Napels in ItaliŽ
SRC Reizen heeft vier cultuurvakanties toegevoegd aan haar reisaanbod. Reizigers kunnen nu kiezen voor nieuwe reizen naar Napels en Zuid-Italië, Zuid-Engeland, Portugal en Extremadura en het zuiden van de Verenigde Staten.

Napels en Zuid-Italië

De rondreis door het zuiden van Italië duurt negen dagen en brengt je langs enkele mooie steden en bezienswaardigheden. Je bezoekt verschillende steden, waaronder Lecce, Bari en Bitono. Daarnaast beklim je de Vesuvius en wandel je door Pompeii.

Zuid-Engeland

In negen dagen leer je Engeland op geheel nieuwe wijze kennen tijdens deze vakantie. Je brengt een bezoek aan Oxford, Winchester en Plymouth. Tijdens je reis bekijk je onder andere het Hampton Court Palace en rijd je door de mystieke Cotswolds.

Portugal en Extremadura

In 15 dagen bezoek je twee landen: Portugal en Spanje. Deze reis zorgt er dus voor dat je de verschillen tussen beide landen goed leert kennen. Enkele steden die deel uitmaken van het programma zijn Porto, Lissabon, Cáceres, Alentejo en Mérida.

Verenigde Staten

Tijdens de reis door de Verenigde Staten ontdek je de historie van het zuiden van Amerika. Je duikt in de Amerikaanse geschiedenis en leert alles over de Amerikaanse burgeroorlog, het slavenverleden en de ontwikkeling van country muziek in Amerika. Enkele bezienswaardigheden die je ziet tijdens deze reis zijn het graf van Elvis Presley, de Great Smoky Mountains en de plantage en het huis van Andrew Jackson, de eerste democratische president van de Verenigde Staten.

Meer informatie over de nieuwe reizen is te vinden op de website van SRC Reizen.

Nieuws