SRC-Cultuurvakanties biedt muzikale Trans-SiberiŽ Express reis aan

Geschreven op 17 februari 2014 door Laura

SRC-Cultuurvakanties heeft het voor elkaar gekregen om een bijzondere nieuwe reis samen te stellen. In samenwerking met het Don Kosaken Chor Russland is er de mogelijkheid om een muzikale reis met de Trans-Siberië Express door Rusland te maken en te genieten van de prachtige cultuur, steden en (inter)nationale artiesten.

Deze reis was de droom van de Nederlandse dirigent Marcel Verhoeff. De reis biedt alle voordelen van de normale Trans-Siberische tour. Het is een avontuur langs de prachtige bezienswaardigheden, mooie, uiteenlopende landschappen en de bijzondere culturen van Rusland. Het bijzondere is dat SRC de hele trein afhuurt. De Russian Railways gooien speciaal voor deze reis de planning om. Hierdoor is het mogelijk om langer stil te staan bij bijzondere steden.

Tijdens de reis met de Trans-Siberië Express reis je samen met verschillende (inter)nationale artiesten en maak je hun mooiste optredens mee. Ook maak je kennis met het land door middel van verschillende lezingen en excursies. In eerste instantie zou deze reis plaats gaan vinden in april maar door de complexiteit van het proces is dit uitgesteld naar september.

Nieuws