Twee nieuwe rondreizen SRC Reizen

Geschreven op 6 augustus 2018 door Roos

De Mezquita in Cůrdoba
De Mezquita in Cůrdoba
Reisorganisatie SRC Reizen heeft twee nieuwe rondreizen toegevoegd aan het aanbod. Het gaat om een 8-daagse themareis naar Andalusië in Spanje en een 8-daagse cultuurreis naar het zuiden van Griekenland. Beide reizen zijn zeer geschikt om de onbekende plekken van Zuid-Europa te ontdekken. 

Olijvenoogst in Andalusië

De streek Andalusië staat bekend om haar witte dorpen, indrukwekkende natuur en warme gastvrijheid. De provincie Jaén wordt bij deze rondreis bezocht tijdens de olijvenoogst. Het thema van deze reis van SRC is dan ook 'olijven'. Onder andere bezoek je een olijvenbodega, ga je olijven plukken bij Cazorla, bezoek je de historische plekken van Córdoba en woon je de olijvenoogst bij in Sorihuela de Guadalimar. Je ervaart het échte Andalusië op een unieke manier, weg van de gebaande paden.

Onbekend Zuid-Griekenland

Ontdek het onbekende zuiden van Griekenland tijdens deze cultuurreis. De rijke historie en de prachtige natuur maken de Peloponnesos een populaire streek, maar er zijn nog allerlei hoogtepunten die relatief onbekend zijn gebleven. Wat dacht je van vestingstad Monemvasia, het ongerepte eiland Kythira en het opgravingsterrein Messini? De ruïnes van het stadion, de theaters en de tempels in Messini zijn zeer indrukwekkend. Ervaar de cultuur van Zuid-Griekenland tijdens de zachte winter.

Nieuws