Fox Reizen wint Reisgraag Award 2021

Geschreven op 15 april 2021 door Gina

Team Fox Reizen met Reisgraag Award
Team Fox Reizen met Reisgraag Award
Fox Reizen (onderdeel ANWB Reizen) heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021 gewonnen. De awards zijn uitgereikt aan de reisorganisaties die in dit jaar met veel negatieve reviews, juist positieve reviews van hun klanten hebben ontvangen. Fox Reizen is een van deze reisorganisaties. Daarom hebben zij dit jaar deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen. 

Quote

“We zijn ontzettend vereerd met deze award! Afgelopen jaar was uiteraard enorm uitdagend voor de gehele reisbranche. Het belangrijkst was dat we onze klanten snel en naar wens konden blijven helpen; of het nu om het omboeken van de reis ging, het genereren van een voucher of het terugbetalen van de reissom. Daar zijn we gelukkig bij ANWB heel goed in geslaagd en dat hebben we dan ook van veel tevreden klanten mogen horen” - Myrte Uneken, Fox Reizen/ANWB Reizen

Reisgraag Awards 2021

Dit is alweer de 10e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemming een award winnen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen. De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland. 

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2021 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2021/

Nieuws

Artikelen