FOX, verre reizen van ANWB wint Reisgraag Award 2018

Geschreven op 8 januari 2018 door Paula

FOX, verre reizen van ANWB wint Reisgraag Award 20
FOX, verre reizen van ANWB wint Reisgraag Award 20
Met een gemiddeld cijfer van een 9,1 heeft FOX, verre reizen van ANWB uit Hoofddorp dit jaar voor de eerste keer de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Rondreizen gewonnen. Uit alle reviews van 2017 hebben zij binnen deze categorie gemiddeld het hoogste cijfer gekregen en hiermee deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

Gert-Jan Bressers (CEO van FOX, verre reizen van ANWB): "We zijn ontzettend vereerd met deze publieksprijs. Dat zoveel reizigers een stem hebben uitgebracht en we in de categorie rondreizen een 9,1 gemiddeld behalen, maakt mij erg trots! Dit bewijst maar weer eens waar we met het hele team het hele jaar door hard voor werken en waar we het met elkaar voor doen; onze reizigers een fantastische verre vakantie bezorgen. Dit doen wij al ruim 20 jaar. Als onderdeel van de ANWB hebben we een eerlijke en service gerichte benadering hoog in het vaandel staan en bieden we de kwaliteit die mensen van ons mogen verwachten. En als dan uitgerekend de klant ons daarvoor beloont, dat is geweldig. Dus ook in 2018 staan we daarom met ons hele team weer klaar om onze klanten opnieuw van een prachtige rondreis te kunnen laten genieten!

Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is alweer de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn maar liefst 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden van tevoren handmatig gekeurd en basis van deze gekeurde reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws

Artikelen