Schrijf een ervaring over Koning Aap en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Koning Aap

Pagina 1 van 7 met 62 resultaten

op 10 september 2019 bestemming: Vietnam / Utrecht, reisperiode: juni 2019

Oplichters, excursies veel te duur aangeboden, lunches die optioneel waren schandalig duur de gids vult zijn zakken. Logeren bij mensen thuis lachwekkend. Halong bay bezoekje aan een strand? Welk strand zag alleen maar mensen zon druk. ... Lees meer

 • Algemeen 2
op 13 augustus 2019 bestemming: Zuid-Korea, reisperiode: juli 2019

Korea is een prima land, maar ga er niet met Koning Aap naartoe. De prijs-kwaliteit verhouding grenst aan oplichting zo slecht! Waardeloze chaotische lokale gids waar we zeer ontevreden over zijn. Beloofde excursies die niet of half of slecht doorgingen. Geen Nederlandstalige reisbegeleiding. Slechte kwaliteit hotels en vervoer. Dan kan het net zo goed helemaal zelf doen tegen veel geringere kosten! ... Lees meer

 • Algemeen 1
op 3 december 2018 bestemming: Marokko, reisperiode: november 2018

Je krijgt geen waar voor je geld. Kwaliteit van hotels waren zeer ondermaats en de ligging was vaak ver van de bezienswaardigheden.De reis werd door de gids erg afgeraffeld. Weinig gelegenheid om onderweg te stoppen en foto's te maken van landschap of de stops werden simpelweg overgeslagen. Slechte engels van de gids en geen nederlandse begeleiding. Al met al een teleurstelling ... Lees meer

 • Algemeen 4
op 22 september 2018 bestemming: IndonesiŽ / Kleine Sunda eilande, reisperiode: juli 2018

Een reisbegeleider die van niets wist en er ook geen zin in had; wel overal vooraan stond om fotoís te maken om die vervolgens op Facebook te zetten.Ratten op de kamer en soms geen eten vanwege te late aankomst. Slechts twee uur op Komodo en Rinca samen. Koning Aap is hiervan tijdens de reis in een vroeg stadium van op de hoogte gesteld; kon er helaas niets aan veranderen.

 • Algemeen 3
op 29 augustus 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: december 2017

Het land, de reisgroep, de gids en chauffeur/bus waren (meer dan) prima. Suggesties vanuit de groep werden (eerst aarzelend maar dan toch) flexibel opgepakt door de reisleiding. Zo hebben wij er met het gezin en de reisgenoten er een mooie reis van gemaakt in een prachtig land. De accommodaties waren soms prachtig en soms had ik zelf liever iets anders gekozen, dat is het risico van een groepsreis. Wat erg tegenviel was de communicatie en flexibiliteit vooraf. Als je iets anders wilt dan het standaard reisprogramma (eerder heen en later terug) ben je meteen lastig, kan/mag er niks, en word je gezien als een melkkoe met belachelijke prijzen voor accommodatie en transfer. De toon werd erg naar. Over wijzigingen in het reisschema werd niet gecommuniceerd, dit zagen we toevallig in een aangepast overzicht. Al met al een gebrek aan klantvriendelijkheid die we tot dan toe niet kenden van Koning Aap. Dit heeft onze voorpret flink verpest.

 • Algemeen 8
op 31 mei 2018 bestemming: Cuba / Havana, reisperiode: mei 2017

Ik kreeg een ongeluk in Cuba gebroken knieschijf de reisleider philippe was waardeloos die dacht dat onassis was met uitgaven erg op de winst bezig niet betrokken bij de zaak alleen met zichzelf

 • Algemeen 5
op 7 april 2018 bestemming: IndonesiŽ / Rondreis, reisperiode: juli 2017

Nog nooit zo'n slechte reisorganisatie meegemaakt. Reisleider was slecht: stond bij fotomomenten vooraan en dus vaak in de foto van ons, hij at de restjes van je bord, gaf foute informatie over malaria en nam de reizigersdiarree die bijna de hele groep trof niet serieus.
Accommodaties waren slecht, soms ook vies. Meerdere malen niet kunnen douchen door slecht onderhoud en geen waterdruk waardoor je je haren moest wassen met behulp van zelf gevulde flessen water.
Reactie van Koning Aap was eigenlijk alleen maar dat het bij de lokale agent was neergelegd. We voelden dat onze klachten die we tijdens de reis kenbaar maakten niet serieus genomen werden. Ze herkende zich niet in de klachten! Nooit meer Koning Aap, veel te duur voor wat je krijgt

 • Algemeen 4
op 13 maart 2018 bestemming: Rusland / Sint-Petersburg, Moskou en de Gouden Ring, reisperiode: oktober 2018

Prachtige reis langs de cultuursteden Moskou en Sint-Petersburg, met de minder druk bezochte Gouden Ring erbij. In de stadjes van de Gouden Ring kom je vrijwel enkel locals tegen die graag contact zoeken.
De reis was goed georganiseerd en onze reisbegeleider sprak een mondje Russisch waardoor we snel contact konden maken. Voor herhaling vatbaar!!

 • Algemeen 9
op 9 februari 2018 bestemming: Zuid-Afrika / ZA, Lesotho, Swaziland, reisperiode: november 2017

De reisbeschrijving klopt niet. Het kostenplaatje komt ook veel duurder uit dan aangekondigd. De te betalen excursies waren heel duur en hielden uiteindelijk zo goed als niets in, waren blijkbaar bedoeld om de tijd te doden, maar de gids kon ze wel goed aanprijzen (= heel commercieel, te).
Andere excursies konden niet uitgevoerd worden wegens ofwel gebruik aan tijd, gelogeerd op andere locatie dan voorzien enz. Gelukkig misschien voor ons want ze waren waarschijnlijk toch dure bullshit.
Vele hotels waren afgezonderd gelegen waardoor je verplicht was om voor het eten met de groep aan te sluiten dwz eten wat de pot schaft en betalen wat de gids zegt.
Bij onze bus ging de airco de 5e dag stuk en kon niet gerepareerd worden. We waren tijdens de ďtijdelijke reparatieĒ er zelf bij. We klaagden dit tijdens en ook na de reis aan bij Koning Aap, maar blijkbaar geloven ze hun lokale agent, die natuurlijk zegt dat er (zo goed als) niets aan de hand is, en niet hun klant.
Quote van Koning Aap : ďdit is niet ongewoon in Afrika.Ē
De accomodaties zouden allen met airco zijn maar sommigen waren slechts met een fan. Quote van Koning Aap : ďGezien er in de kampen vaak electriciteitsproblemen zijn is dit handiger dan A/C. ď
De manier waarop ze met one feedback omgaan is zeer negatief. Voor ons nooit meer Koning Aap.

 • Algemeen 5
op 16 januari 2018 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: december 2017

Wij hebben een groepsreis naar JordaniŽ gemaakt met andere gezinnen. Dankzij de individuele vrijheid hadden wij een leuk, gevarieerd programma. Leuk voor de kinderen waren de hotels met zwembad. Slapen onder de sterren in Wadi Rum en Petra zien was zalig!

 • Algemeen 9
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende