Schrijf een ervaring over Koning Aap en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Koning Aap

Pagina 1 van 7 met 64 resultaten

op 24 januari 2020 bestemming: , reisperiode: september 2019

Afgelopen zomer overleed zeer plotseling mijn broer. Hij had een mooie, langere reis geboekt bij Koning Aap. . Ofschoon 2 maanden voor vertrek hebben wij na zijn overlijden meteen Koning Aap geïnformeerd. Ons goedbedoeld initiatief werd de dag erna reeds gehonnoreerd met een additionele faktuur van 25% voor gemaakte kosten bovenop de reeds gedane aanbetaling…Reisverzekering keert dit niet uit…Koning Aap gevraagd om deze vordering te laten vervallen…wederom een zeer snelle reactie met incasso en gerechtelijke procedure. Het gaat hier niet om het geld maar om het imago dat Koning Aap pretendeert te hebben…”onvergetelijke herinneringen”. In werkelijkheid is dit een knalharde club met geen sprank menselijkheid, ik hoop dat hun niet overkomt wat ons overkomen is. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 10 november 2019 bestemming: Armenië, reisperiode: augustus 2019

Het was voor mij de eerste reis met Koning Aap. Ik heb al verschillende groepspreizen meegemaakt, dus heb enige ervaring. Deze reis vond ik niet goed. Waarom:
Het programma liet geen ruimte om het actuele Armenië te leren kennen. Buiten Yerevan, dat een mooie stad is, hebben we nauwelijks kennis gemaakt met steden, dorpen waar de huidige Armeniërs wonen. Het programma reeg het ene bezoek aan een klooster aan het andere. Vele uren in het busje, langs mooi landschap.
De kloosters waren beslist niet allemaal de moeite waard. Informatie over de kloosters ontbrak grotendeels.

De reisleider presenteerde zich als reisbegeleider. Dat heeft hij ook waargemaakt. De organisatie van de reis liep goed. Goed in de logistiek en het vinden van gelegenheden met lekkere koffie, maar die weinig Armeens hadden. Weinig informatie over, en geen inspiratie en enthousiasme voor het land en voor onze bestemmingen. Jammer!

De groep was gelukkig heel leuk. ... Lees meer

  • Algemeen 5




op 10 september 2019 bestemming: Vietnam / Utrecht, reisperiode: juni 2019

Oplichters, excursies veel te duur aangeboden, lunches die optioneel waren schandalig duur de gids vult zijn zakken. Logeren bij mensen thuis lachwekkend. Halong bay bezoekje aan een strand? Welk strand zag alleen maar mensen zon druk. ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 13 augustus 2019 bestemming: Zuid-Korea, reisperiode: juli 2019

Korea is een prima land, maar ga er niet met Koning Aap naartoe. De prijs-kwaliteit verhouding grenst aan oplichting zo slecht! Waardeloze chaotische lokale gids waar we zeer ontevreden over zijn. Beloofde excursies die niet of half of slecht doorgingen. Geen Nederlandstalige reisbegeleiding. Slechte kwaliteit hotels en vervoer. Dan kan het net zo goed helemaal zelf doen tegen veel geringere kosten!

  • Algemeen 1
op 3 december 2018 bestemming: Marokko, reisperiode: november 2018

Je krijgt geen waar voor je geld. Kwaliteit van hotels waren zeer ondermaats en de ligging was vaak ver van de bezienswaardigheden.De reis werd door de gids erg afgeraffeld. Weinig gelegenheid om onderweg te stoppen en foto's te maken van landschap of de stops werden simpelweg overgeslagen. Slechte engels van de gids en geen nederlandse begeleiding. Al met al een teleurstelling

  • Algemeen 4
op 22 september 2018 bestemming: Indonesië / Kleine Sunda eilande, reisperiode: juli 2018

Een reisbegeleider die van niets wist en er ook geen zin in had; wel overal vooraan stond om foto’s te maken om die vervolgens op Facebook te zetten.Ratten op de kamer en soms geen eten vanwege te late aankomst. Slechts twee uur op Komodo en Rinca samen. Koning Aap is hiervan tijdens de reis in een vroeg stadium van op de hoogte gesteld; kon er helaas niets aan veranderen.

  • Algemeen 3
op 29 augustus 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: december 2017

Het land, de reisgroep, de gids en chauffeur/bus waren (meer dan) prima. Suggesties vanuit de groep werden (eerst aarzelend maar dan toch) flexibel opgepakt door de reisleiding. Zo hebben wij er met het gezin en de reisgenoten er een mooie reis van gemaakt in een prachtig land. De accommodaties waren soms prachtig en soms had ik zelf liever iets anders gekozen, dat is het risico van een groepsreis. Wat erg tegenviel was de communicatie en flexibiliteit vooraf. Als je iets anders wilt dan het standaard reisprogramma (eerder heen en later terug) ben je meteen lastig, kan/mag er niks, en word je gezien als een melkkoe met belachelijke prijzen voor accommodatie en transfer. De toon werd erg naar. Over wijzigingen in het reisschema werd niet gecommuniceerd, dit zagen we toevallig in een aangepast overzicht. Al met al een gebrek aan klantvriendelijkheid die we tot dan toe niet kenden van Koning Aap. Dit heeft onze voorpret flink verpest.

  • Algemeen 8
op 31 mei 2018 bestemming: Cuba / Havana, reisperiode: mei 2017

Ik kreeg een ongeluk in Cuba gebroken knieschijf de reisleider philippe was waardeloos die dacht dat onassis was met uitgaven erg op de winst bezig niet betrokken bij de zaak alleen met zichzelf

  • Algemeen 5
op 7 april 2018 bestemming: Indonesië / Rondreis, reisperiode: juli 2017

Nog nooit zo'n slechte reisorganisatie meegemaakt. Reisleider was slecht: stond bij fotomomenten vooraan en dus vaak in de foto van ons, hij at de restjes van je bord, gaf foute informatie over malaria en nam de reizigersdiarree die bijna de hele groep trof niet serieus.
Accommodaties waren slecht, soms ook vies. Meerdere malen niet kunnen douchen door slecht onderhoud en geen waterdruk waardoor je je haren moest wassen met behulp van zelf gevulde flessen water.
Reactie van Koning Aap was eigenlijk alleen maar dat het bij de lokale agent was neergelegd. We voelden dat onze klachten die we tijdens de reis kenbaar maakten niet serieus genomen werden. Ze herkende zich niet in de klachten! Nooit meer Koning Aap, veel te duur voor wat je krijgt

  • Algemeen 4
op 13 maart 2018 bestemming: Rusland / Sint-Petersburg, Moskou en de Gouden Ring, reisperiode: oktober 2018

Prachtige reis langs de cultuursteden Moskou en Sint-Petersburg, met de minder druk bezochte Gouden Ring erbij. In de stadjes van de Gouden Ring kom je vrijwel enkel locals tegen die graag contact zoeken.
De reis was goed georganiseerd en onze reisbegeleider sprak een mondje Russisch waardoor we snel contact konden maken. Voor herhaling vatbaar!!

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende