Schrijf een ervaring over Koning Aap en maak kans op mooie prijzen!

Koning Aap heeft nieuwe familiereis naar Noord-India

Geschreven op 21 juni 2017 door Anique

Agra in India
Agra in India
Koning Aap, specialist op het gebied van verre reizen, heeft een nieuwe reis mogen toevoegen aan het aanbod. De reis, wat een speciale voorjaars- en kerstreis naar Noord-India is, is een echte familiereis. De eerste vertrekdata is op 23 december van dit jaar.

De familiereis naar India is geschikt voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. De reizen worden dan ook alleen uitgevoerd tijdens de kerst- en voorjaarsvakantie. Tijdens de 16-daagse reis bezoek je de deelstaat Rajasthan en de forten en sprookjesachtige paleizen van dit gebied. Ook mag een bezoek aan het National Park Ranthambore niet ontbreken, wat bekend staat om de hoge populatie tijgers. Verder logeer je in een voormalig maharadja paleis in Nimaj en reis je van Delhi naar Agra per trein. Tijdens de reis is er ook tijd voor ontspanning en er worden speciale activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Tevens hebben alle accommodaties een zwembad.

De reis is boekbaar vanaf 1.995,- euro per persoon. De vertrekdata zijn: 23 december 2017, 31 maart 2018, 21 april 2018, 28 april 2018 en 22 december 2018.

Nieuws

Artikelen