Schrijf een ervaring over Koning Aap en maak kans op mooie prijzen!

Koning Aap informatiedagen in 2016

Geschreven op 22 januari 2016 door Christel

Ecuador, een bestemming van Koning Aap
Ecuador, een bestemming van Koning Aap
In de aankomende paar maanden organiseert reisorganisatie Koning Aap een aantal informatiedagen voor reizigers. Op locaties door heel Nederland kunnen reizigers deze dagen bezoeken en geïnspireerd raken voor hun volgende vakantie. De eerstvolgende editie is in Apeldoorn en vindt plaats op 31 januari. 

31 januari

Tijdens de informatiedagen kun je luisteren naar een van de interessante presentaties, in gesprek met reisspecialisten en krijg je een kleurrijke indruk van de verschillende reizen die door Koning Aap worden aangeboden. De aankomende editie op 31 januari duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur en vindt plaats in het museum van het CODA in Apeldoorn. Het Cultureel Onder Dak Apeldoorn is een cultuurhuis, waarvan het museum deel uitmaakt. De toegang tot de informatiedag is gratis en de toegang tot het museum is tevens gratis.

Overige data

Als je op 31 januari niet kunt, organiseert Koning Aap nog meer informatiedagen die je bij kunt wonen. De overige informatiedagen zijn op 6, 13 en 27 februari, op 13 en 20 maart, 3 april en op 22 mei. Daarnaast wordt er in België ook iedere maand een informatiedag georganiseerd. Meer informatie over de tijden en locaties is te vinden op de website van Koning Aap.

Toegang tot alle informatiedagen van Koning Aap is gratis. Aanmelden voor de informatiedagen kan op de website van Koning Aap, waar je je tevens kunt inschrijven voor de informatie presentaties. 

Nieuws

Artikelen