Schrijf een ervaring over Koning Aap en maak kans op mooie prijzen!

Koning Aap organiseert unieke reis naar IndonesiŽ

Geschreven op 22 mei 2015 door Eva

Een eclips
Een eclips
Je kunt met Koning Aap een heel bijzonder natuurverschijnsel gaan ontdekken. Op 9 maart 2016 is er een eclips op het Indonesische eiland Sulawesi en Koning Aap organiseert een rondreis hier naartoe. Tijdens deze rondreis ontdek je natuurlijk veel meer van het eiland.

Je gaat de eclips meemaken, die in totaal 2 minuten en 50 seconden duurt en plaats vindt in Tufa. Het gaat hierbij om een gehele zonsverduistering. Bij dit fenomeen wordt een gedeelte van de aarde verduisterd. Voor astronomen biedt een zonsverduistering kans om de zon te bestuderen. Dit gebeurt zo'n één à twee keer per jaar. Je brengt ook onder anderen een bezoek aan Fort Rotterdam wat herinneringen naar boven brengt aan de Nederlandse koloniale tijd. Ook breng je een bezoek aan Tentana, waar je een duik kunt nemen in een van de poelen van de Saluopa waterval, die is gelegen in het weelderige regenwoud. Hierna breng je een bezoek aan het Toraja thuisland. Ook zul je de Toraja-dorpjes gaan bezoeken. De pittoreske Toraja-dorpjes liggen in een bergachtig landschap dat wordt gedomineerd door rijstterrassen en bamboebossen.

Deze rondreis van 16 dagen wordt afgesloten met een ontspannende stranddag. Belangrijk om te weten is dat er slechts 14 plaatsen beschikbaar zijn voor deze reis.

Nieuws

Artikelen