Schrijf een ervaring over Koning Aap en maak kans op mooie prijzen!

Koning Aap viert 30-jarig bestaan

Geschreven op 30 september 2014 door Christel

Verschillende locaties van Burgers' Zoo
Verschillende locaties van Burgers' Zoo
Om te vieren dat Koning Aap in 2015 30 jaar bestaat, organiseert de reisorganisatie de Clubdag. Deze vindt plaats op 23 november 2014 in Burgers' Zoo in Arnhem. Tijdens de Clubdag zijn er verschillende activiteiten voor de bezoekers.

Op zondag 23 november 2014 vinden er in Burgers' Zoo in Arnhem optredens en presentaties plaats, kun je genieten van lekkere hapjes en gesprekken voeren op de reismarkt. Je kunt op de reismarkt praten met medereizigers en met de partners van Koning Aap. Voor kinderen zijn veel leuke activiteiten georganiseerd. Dit jaar is er een nieuwe speciale ontdekkingstocht door Burgers' Zoo, die wordt begeleid door een gids. Het is ook mogelijk om onder begeleiding van gidsen een kijkje achter de schermen van Burgers' Zoo te nemen.

Als je een vakantie boekt op de Clubdag, krijg je een jubileumkorting van €30 per persoon. Je krijgt nog een extra klantenkorting van €35 als je de afgelopen vijf jaar een vakantie hebt geboekt bij Koning Aap. Aanmelden voor de Clubdag is gratis en kan via de website van Koning Aap.

Nieuws

Artikelen