Schrijf een ervaring over Koning Aap en maak kans op mooie prijzen!

Nieuw bij Koning Aap: Slow Comfort reizen

Geschreven op 15 mei 2019 door Femke

Ontdek Colombia op een lager tempo
Ontdek Colombia op een lager tempo
Wil je op een lager tempo en met meer comfort een bestemming verkennen? Dan zijn de nieuwe reizen van Koning Aap misschien iets voor jou. Je verblijft tijdens deze reizen langer op één locatie en bezoekt bezienswaardigheden die je echt gezien moet hebben. Op dit moment worden Slow Comfort-reizen aangeboden naar vier verschillende bestemmingen, namelijk Colombia, Japan, Mexico en Indonesië

Colombia

Een lager tempo past perfect bij de Caribische sfeer. Je krijgt hier veel vrijheid om excursies te ondernemen of juist een dagje niets te doen. De veelzijdige en kleurrijke bestemming biedt alles wat je je voorstelt bij Zuid-Amerika. Denk hierbij aan prachtige landschappen, groene koffieplantages, koloniale dorpjes, swingende muziek, lieve bevolking, heerlijk eten en mooie stranden aan de kust. Dit land is nog relatief onontdekt en daardoor een echt pareltje.

Japan

Tijdens de vijftiendaagse rondreis verblijf je op slechts vier overnachtingsplaatsen. Vanuit deze comfortabele plekken maak je verschillende excursies (veelal optioneel, een dagje rust nemen is vaak ook mogelijk). Je bezoekt niet alleen hoofdstad Tokyo, maar ook Kanazawa, Kyoto en Osaka.

Mexico

Mexico biedt alles voor een bijzonder vakantie. Het land is cultureel interessant met mooie tempels en koloniaal Merida en telt ook nog eens mooie stranden. Deze prachtige bestemming kun je op een rustig tempo ontdekken. 

Indonesië

Tijdens deze reis ontdek je Java en Bali. Je verblijft tijdens deze zestiendaagse rondreis in totaal op slechts vier plaatsen. Vanuit hier maak je excursies naar bijvoorbeeld de tempels Borobudur en Pramnaban (Java) en torenhoge rijstterrassen (Bali). Ook is er ruim de tijd om te genieten van zon, zee en (zand)strand.

Nieuws

Artikelen