Schrijf een ervaring over Koning Aap en maak kans op mooie prijzen!

Nieuwe familiereizen in AziŽ bij Koning Aap

Geschreven op 12 januari 2019 door Vanessa

Japan is een van de nieuwe bestemmingen
Japan is een van de nieuwe bestemmingen
Reisorganisatie Koning Aap heeft meer dan 100 rondreizen in het aanbod naar de mooiste bestemmingen wereldwijd. Je kunt bij Koning Aap kiezen voor groepsrondreizen en familiereizen. In de laatste categorie zijn de afgelopen periode veel nieuwe reizen toegevoegd, de meeste nieuwe familiereizen zijn in Azië. Samen met de kinderen nieuwe ervaringen opdoen in verre landen, lokale gerechten proeven en de kinderen kennis laten maken met andere culturen, dat staat centraal bij de familiereizen van Koning Aap.

Nieuwe familiereizen in 2019 zijn:

- Japan Avontuur voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Tijdens deze reis eet je met stokjes en maak je kennis met alles wat modern Japan te bieden heeft zoals robots en excentriek geklede jongeren. Ook de oude cultuur komt aan bod: je ziet samoerai kastelen en overnacht zelfs een nacht in een boeddhistische tempel.
- Sri Lanka Cultuur & Strand voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Je maakt kennis met de fraaie cultuur die Sri Lanka te bieden heeft in plaatsen als Dambulla, Kandy, Sigiriya en Polonnaruwa. Verblijf aan het exotische stranden is een belangrijk aspect van deze reis; een paar dagen aan het begin en een paar dagen aan het eind van je familiereis Sri Lanka
- Maleisië Cultuur & Strand voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Dit tropische land heeft werkelijk alles: 'Bounty eilanden', koloniale én moderne steden, een ongerept regenwoud, zeeschildpadden en olifanten. Tijdens deze afwisselende familiereis Maleisië Cultuur en Strand wordt je ondergedompeld in een mix van culturen en indrukken.
- Cambodja Cultuur & Strand voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Maak tijdens deze familiereis uitgebreid kennis met het land, de geschiedenis en cultuur van de Khmerbevolking. Uiteraard staat ook de wereldberoemde Angkor Wat op het programma!
- Vietnam Cultuur & Strand voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Vietnam is bijzonder door de veelzijdige cultuur en natuur, door de vriendelijkheid van de bevolking naar kinderen, door het lekkere eten en de exotische stranden. Je verkent op deze Vietnam rondreis de hoofdstad Hanoi, je slaapt op een boot in Halongbaai, je bezoekt het minderhedengebied met zijn kleurige markten en rijstterrassen en sluit je reis af aan het zandstrand bij het pittoreske stadje Hoi An.
- Thailand Comfort voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Wil je nét iets meer luxe, kies dan voor deze 'Comfort' reis. De hoogtepunten van Thailand worden gecombineerd met een heerlijk verblijf op een tropisch eiland
- Bali Comfort voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Wil je nét iets meer luxe, kies dan voor deze 'Comfort' reis. Op Bali valt volop cultuur te proeven in de tempels, tijdens een dansvoorstelling of in een galerie. Voor actievelingen valt er van alles te beleven: fietsen, wandelen, snorkelen, duiken en surfen.

Wist je dat reisorganisatie Koning Aap is vernoemd naar de hoofdrolspeler uit een roman uit de 16e eeuw, genaamd 'De reis naar het Westen'? In deze roman uit China symboliseert Koning Aap de eigenschappen van een reiziger: doorzettingsvermogen, optimisme en vindingrijkheid.

Nieuws

Artikelen