Schrijf een ervaring over Koning Aap en maak kans op mooie prijzen!

Nieuwe familiereizen bij Koning Aap

Geschreven op 27 november 2018 door Egbert

Landschappen Vietnam
Landschappen Vietnam
Reisorganisatie Koning Aap heeft nieuwe familiereizen voor avontuurlijke gezinnen. Wat is nou mooier dan ontdekken van nieuwe culturen en gebruiken, onbekende diersoorten zien en natuurlijk de ruige landschappen. Tijdens de aangeboden reizen beleef je een onvergetelijke tijd. De nieuwe reizen die worden aangeboden zijn zeer divers, waarbij je continenten kunt bezoeken als Afrika, Azië, het Midden-Oosten of Latijns-Amerika.

Familie Vietnam CULTUUR & STRAND
Deze familiereis is geschikt voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar oud. Vietnam is een enorm boeiend land om te bezoeken met zijn veelzijdige cultuur en natuur. Het land is ook erg aangenaam door de (kind)vriendelijkheid van de bevolking, het lekkere eten en de prachtige stranden. Tijdens deze familiereis ontdek je de hoofdstad Hanoi, slaap je op een boot in Halongbaai, bezoek je het zogenaamde minderhedengebied met kleurige markten en rijstterrassen en sluit je af op een prachtig wit zandstrand bij het pittoreske stadje Hoi An.

Familiereis Zuid-Afrika, Kaapstad

Ook deze reis is geschikt voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar oud. In een korte tijd ontdek je hoogtepunten van dit land. Zo begin je in de bruisende stad Kaapstad. Hier ervaar je een prachtige zonsondergang bij de Tafelberg en staan de exotische pinguïns je op te wachten. Ook maak je een prachtige tuinroute, waarbij je wandelt langs de ruige kustlijn, heerlijke wijnen proeft en je ook nog eens oog in oog staat met bijzondere struisvogels en Kaapse olifanten. Tenslotte brengt de panoramaroute je langs exclusieve landschappen zoals het bekendste wildpark van Zuid-Afrika, genaamd Kruger Nationaal Park. Hier kan de "Big Five" gespot worden.

Familiereis Colombia CULTUUR & STRAND

Dit unieke land is nog niet ontdekt door het massatoerisme. Colombia biedt prachtige landschappen, koloniale dorpjes, groene koffieplantages, swingende muziek, prachtige zandstranden, heerlijk eten en een lieve bevolking. Alles wat je nodig hebt voor de ideale vakantie. Tijdens de reis heb je tevens veel wandel- en zwemmogelijkheden. Tenslotte verblijf je tijdens de reis in goede hotels op basis van logies en ontbijt.

Nieuws

Artikelen