Schrijf een ervaring over Koning Aap en maak kans op mooie prijzen!

Nieuwe reizen bij Koning Aap

Geschreven op 29 november 2013 door Anique

AMSTERDAM – De nieuwe brochure van reisorganisatie Koning Aap is uit. De brochure voor 2014 staat weer vol met indrukwekkende reizen naar alle uithoeken van deze planeet. Er zijn nog genoeg mooie en nieuw plekken te ontdekken op aarde, vandaar dat er bij het oude aanbod een aantal nieuwe reisbestemmingen zijn toegevoegd en er diverse reizen zijn doorontwikkeld.

Rajasthan en Gujarat

Een van de nieuwe reizen die is toegevoegd aan het aanbod is een reis naar India. Het nog toeristisch ongerept India wordt tijdens deze reis aangedaan. Hierbij worden Rajasthan en Gujarat bezocht, maar ook de metropolen Mumbai en Delhi.

Tadjikistan

Tadjikistan, een onbekende bestemming in Centraal-Azië, is ook toegevoegd aan het aanbod. Het toerisme in dit land staat nog echt in de kinderschoenen. Reizen doe je in een 4WD landcruiser, omdat in het zuiden van Tadjikistan ook de wat meer onbegaanbare wegen betreden worden.

Kirgizstan

Kirgizstan is het beginpunt van een 29 dagen durende reis door Azië. In de bergen van Tuura Suu wordt gewandeld, waarna de reis wordt vervolgd voor een bezoek aan China, Tibet en Nepal. De ruige natuur, authentieke cultuur, slechte wegen en indrukwekkende trektochten kenmerken deze reis voor de echte avonturiers.

Naast de bovenstaande drie nieuwe reizen zijn er nog meer nieuwe bestemmingen. Zo is er onder andere een nieuwe Centraal-Azië reis, Thailand Anders, Japan Anders, Venezuela, Indonesië en Oeganda reis.

Nieuws

Artikelen