Nieuwe rondreizen Zuid-Amerika bij NRV

Geschreven op 22 augustus 2018 door Roos

Nieuwe rondreizen naar Zuid-Amerika bij NRV
Nieuwe rondreizen naar Zuid-Amerika bij NRV
NRV Reizen heeft verschillende nieuwe rondreizen toegevoegd aan het aanbod. Het gaat om vier rondreizen naar het bijzondere continent Zuid-Amerika. Het is nu mogelijk om met NRV Reizen de indrukwekkende landen Colombia, Costa Rica en Ecuador te bezoeken en ook een bezoek aan de Galapagoseilanden behoort tot de opties.

Hoogtepunten van Colombia

De nieuwe rondreis naar Colombia is een 19-daagse groepsrondreis waarbij je de swingende steden bezoekt en de vrolijke bewoners ontmoet. Enkele hoogtepunten zijn een 4-daags verblijf in Cartagena en een heerlijk tropisch verblijf aan het strand van Palomino. De eerste vertrekmogelijkheid van deze reis is in januari 2019.

Nationale Parken van Costa Rica

De prachtige natuurparken van Costa Rica zullen je verrassen tijdens deze geweldige 21-daagse groepsrondreis. Onder andere ga je vogels en kaaimannen spotten in het reservaat Caño Negro en verblijf je in het tropische Drake Bay. De eerste vertrekmogelijkheid van deze rondreis is in januari 2019.

Relaxt door Ecuador

De nieuwe rondreis naar Ecuador betreft een 21-daagse groepsreis, waarbij je uitgebreid kennismaakt met Ecuador. Je bezoekt verschillende nationale parken en de Amazone. Het is ook mogelijk om de 21-daagse groepsreis Relaxt door Ecuador & de Galápagos bij NRV te boeken. Hierbij verblijf je 5 dagen op de Galapagoseilanden Santa Cruz en Isabela. De eerste mogelijkheid voor vertrek van deze reis is april 2019.

Bezoek de Galapagoseilanden met NRV
Bezoek de Galapagoseilanden met NRV

Nieuws