NRV Holiday heeft een nieuwe rondreis in het aanbod

Geschreven op 6 november 2018 door Egbert

Landschap ArmeniŽ
Landschap ArmeniŽ
De reisorganisatie NRV Holiday heeft een nieuwe rondreis toegevoegd aan hun aanbod. Het gaat om de adembenemende rondreis door Armenië en Georgië. Tijdens deze reis kom je langs prachtige hoogtepunten, zoals adembenemende kloosters, de indrukwekkende natuur en de langste kabelbaan ter wereld. Sterker nog deze kabelbaan ga je gebruiken om het Tatev klooster te bezoeken.

Een mix van twee bijzondere landen

Ontdek de schoonheid van de twee fantastische landen, Georgië en Armenië. Dit zijn de twee parels van de Europa en ontdek je tijdens deze reis. De rondreis duurt 13 dagen en gaat dwars door het Kaukakusgebergte. Je komt langs UNESCO werelderfgoed en je ontdekt de oudste wijngaard van de wereld, een bijzondere ervaring. Laat jezelf overweldigen door de gigantische bergreuzen, de bladgroene valleien en niet te vergeten de boeiende mix van West- en Oost-Europese invloeden. Op de meest waanzinnige plekken ontdek je kloosters en kathedralen. Ook erg leuk is het bezoek aan de gastvrije lokale families en het bezoek aan allerlei speciale plekken. Tijdens de reis door het Kaukusgebergte wordt je overrompeld door de prachtige landschappen, waarbij je ogen tekort komt.

Hoogtepunten van de reis

Aan hoogtepunten geen tekort tijdens deze nieuwe rondreis van NRV Holiday. Zo doe je een cognac- en een wijnproeverij, krijg je een Armeense barbecue lunch, bezoek je een traditionele Molokanfamilie en ga je met de langste kabelbaan ter wereld naar het Tatev klooster.

Nieuws