'Zelf Samenstellen' reizen populair bij NRV Holiday

Geschreven op 10 januari 2014 door Anique

RIJSWIJK – De 'Zelf Samenstellen' reizen zijn erg populair bij reisorganisatie NRV Holiday. Afgelopen jaar zagen ze een groei van ruim 73% bij het 'Zelf Samenstellen' product van NRV Holiday. Met dit concept kan de consument door middel van een innovatief boekingssysteem zelf een volledige reis samenstellen, maar is er wel de zekerheid van een betrouwbare reisorganisatie.

Reistrend

Er kan gekozen worden uit verschillende reismodulen. Op deze manier heeft de klant de kosten volledig zelf in de hand en staan ze zelf aan het roer. Stephanie Broeke, Managing Director, laat weten de trend te herkennen dat reizigers steeds meer zelf willen bepalen als het gaat om de route, de accommodaties en het vervoer. Wel willen ze die zekerheid van een reisorganisatie. Verwacht wordt dat deze trend zich ook voort zal zetten in 2014.

Zelf Samenstellen

In 2007 werd het Zelf Samenstellen concept gelanceerd. De klant kruipt in de huid van de reisorganisator en kan zelf bepalen hoe de vakantie eruit komt te zien en hoeveel het gaat kosten. Er kan namelijk gekozen worden voor verschillende types accommodaties, van eenvoudige hotelletjes tot luxe resorts. Ook de excursies, vluchten en het soort vervoer kunnen zelf gekozen worden. In 2012 boekte nog 23% zo'n reis, in 2013 liep dit al op naar 40%. Broeke verwacht dat in 2014 ruim 50% van het aantal boekingen een 'Zelf Samenstellen' reis zal zijn.

Nieuws