EthiopiŽ nieuwste bestemming bij PANGEA Travel

Geschreven op 5 augustus 2020 door Anique

EthiopiŽ is de nieuwste bestemming
EthiopiŽ is de nieuwste bestemming
PANGEA Travel heeft een nieuwe bestemming toegevoegd aan het aanbod, namelijk het Afrikaanse Ethiopië. Deze bestemming stond al lang op de wensenlijst van de reisorganisatie en kan nu eindelijk aangeboden worden. Er worden drie verschillende reizen aangeboden naar het land, genaamd 'Rondreis historisch Ethiopië', 'Ethiopië stammen reis' en 'Ethiopië compleet'. 

Ethiopië is niet de standaard safari-bestemming zoals veel andere Afrikaanse landen. Ethiopië heeft juist een grote variatie aan culturele schatten, je moet hierbij denken aan de historische bouwwerken als Lalibela en Gondar. Ook de vele interessante tradities en indrukwekkende landschappen maken het land erg bijzonder om te bezoeken. Denk bij de tradities aan een van de verschillende religieuze festivals, zoals het bekende Enkutatash en Meskel festival in september. Qua mooie landschappen zit je perfect in het Bale Mountains National Park of het Simien Mountains National Park. Kom tot slot in contact met de stammen van de Omo vallei voor de echte Ethiopië beleving. 

De reizen naar Ethiopië zijn te boeken vanaf 12 dagen. Tevens is er een combinatiereis met Kenia te boeken bij PANGEA Travel. 

Nieuws

Artikelen