Nieuw label van PANGEA Travel: Luxe Reizen Afrika

Geschreven op 1 februari 2018 door Vanessa

Airsafari in Botswana met Luxe Reizen Afrika
Airsafari in Botswana met Luxe Reizen Afrika
Reisorganisatie PANGEA Travel heeft een nieuw label geïntroduceerd ‘Luxe Reizen Afrika’. Op de website van Luxe Reizen Afrika (https://www.luxereizenafrika.nl/) vind je veel nieuwe voorbeeldreizen, waarbij je verblijft in de beste lodges en op ontspannen wijze kunt rondreizen. Ontdek bijvoorbeeld Botswana tijdens een air safari, waarbij je per light aircraft over de Okavango Delta vliegt. Of kies ervoor om met een luxe huurauto door Namibië te rijden, waarbij je in exclusieve lodges verblijft. Door Zuid-Afrika en Mauritius is het mogelijk om te reizen met auto met privéchauffeur.

De reisspecialisten van PANGEA kennen de bestemmingen zelf en selecteren de mooiste lodges op de meest unieke locaties. Denk hierbij aan een luxe lodge midden in de duinen, met direct toegang tot de Sossusvlei in Namibië. Of verblijf in The Manta Resort in Zanzibar, waar je kunt overnachten in de onderwaterkamer.

PANGEA Travel en Luxe Reizen Afrika specialiseren zich in het organiseren van individuele maatwerk reizen. Zij maken graag een reisplan geheel afgestemd op jouw specifieke reiswensen. Voor advies of meer informatie kun je contact opnemen met hun reisspecialisten.

Nieuws

Artikelen