PANGEA heeft meer luxe aanbod naar Japan en Vietnam

Geschreven op 6 januari 2017 door Vanessa

Kyoto, een van de toppers van de luxe Japan reis
Kyoto, een van de toppers van de luxe Japan reis
Vanwege de toenemende vraag naar luxe reizen in Japen en Vietnam heeft reisorganisatie PANGEA Travel het aanbod flink uitgebreid. Afgelopen juli hebben ze zelf het vliegtuig gepakt en het gebied in Noord-Vietnam (her)ontdekt. Daar is o.a. een hele leuke, nieuwe reis uit voortgekomen waarbij je verblijft bij de lokale bevolking in een zogenaamde homestay. Reisorganisatie PANGEA Travel is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in het organiseren van individuele maatwerk reizen naar Afrika en Azië. In 2015 ontvingen zij de Reisgraag-award voor ‘beste aanbieder van verre reizen’.

16 dagen authentiek Noord-Vietnam

Deze avontuurlijke reis brengt je naar rustige plekken in het noorden van Vietnam, ver weg van de massa, maar uiteraard ook naar een aantal bekende highlights. Vooral de combinatie van luxe ecolodges met de eenvoud van homestays maakt deze reis bijzonder. Zo ervaar je het leven van de Vietnamese etnische minderheden van dichtbij. Een stuk van de route leg je af met een duurzame privé-boot, wat een van de hoogtepunten is van deze reis. Voor rustzoekers die graag 'buiten het boekje' reizen is dit de ideale reis.

9 dagen luxe reis Japan

Ook het aanbod in Japan is uitgebreid met een luxe reis, deze 9-daagse reis is een prima eerste kennismaking met het Aziatische land. Je bezoekt tijdens deze reis de bekende steden Tokyo en Kyoto maar maakt ook kennis met Mount Fuji, Kamakura, Hakone en Nara. Je reist deze vakantie per auto met een privé-chauffeur, maar maakt ook een rit met de supersnelle Shinkansen ('bullet train').

De reizen van PANGEA Travel worden geheel op jouw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor jouw reisgezelschap. Ben je geïnteresseerd in een van de reizen dan kan je een offerte aanvragen bij de medewerkers van PANGEA.

Nieuws

Artikelen