PANGEA Travel beste aanbieder verre reizen

Geschreven op 14 januari 2015 door Vanessa

PANGEA Travel met Reisgraag award
PANGEA Travel met Reisgraag award
De volgende winnaar is een nieuwkomer op Reisgraag.nl maar gaat er gelijk met de award vandoor. PANGEA Travel krijgt gemiddeld een 9,1 van haar klanten. Vooral de accommodaties die PANGEA uitzoekt worden erg gewaardeerd alsmede de goede gidsen ter plekke.

PANGEA Travel

PANGEA Travel is specialist in reizen op maat naar Afrika en Azië. Er werken enthousiaste reizigers, die hun ervaringen graag met je delen. Dat geweldige restaurant in Bangkok, dat schattige hotelletje aan zee in Kaapstad of dat maagdelijke strand op Mauritius. Zij kennen het uit eigen ervaring.

Awards

De Reisgraag awards worden ieder jaar uitgereikt aan de beste reisorganisaties in verschillende categorieën. Dit jaar zijn ze uitgereikt in 14 categorieën, waaronder verre reizen maar ook bijvoorbeeld landenspecialist, singles reizen en de meest populaire reisorganisatie. De beste zijn degene die de hoogste cijfers krijgen van hun eigen klanten, een echte publieksprijs dus. Nieuw dit jaar zijn de awards voor vakantiebestemmingen, ook gebaseerd op cijfers van mensen die er geweest zijn.

Overzicht van alle winnaars

Nieuws

Artikelen