PANGEA Travel start culinaire reisbox

Geschreven op 3 juli 2020 door Anique

De culinaire reisbox
De culinaire reisbox
PANGEA Travel heeft de culinaire reisbox gelanceerd. Met deze doos haal je de smaken van Afrika of Azië in huis nu het niet mogelijk is om daarheen op reis te gaan. Ze brengen de bestemming naar jou thuis, zonder dat je op vakantie hoeft te gaan.

De doos is geschikt voor 2 tot 4 personen, waarbij de inhoud zorgvuldig is samengesteld. Er zitten zowel food als non-food producten in, maar het zijn geen volledige maaltijden. Hierdoor kan je op verschillende momenten genieten van de producten. Daarnaast zit er een kookboek bij waardoor je de Afrikaanse of Aziatische gerechten zelf kan maken. Belangrijk om te weten is dat de inhoud van de doos kan verschillen, de inkoop wordt namelijk lokaal gedaan waardoor er echt alleen exclusieve producten in de box zitten. Zodra de bestelling is gedaan ontvang je binnen 2 weken de reisbox thuis.

Een leuk extraatje in de doos is een tegoedbon van 200 euro (Afrika) of 150 euro (Azië). Deze kunnen klanten inleveren bij hun volgende reis via PANGEA Travel. De reisbox is via de website van de reisorganisatie te bestellen.

Nieuws

Artikelen