Tijgerreis India nieuw bij PANGEA Travel

Geschreven op 9 juli 2018 door Roos

Tijgers spotten in vier nationale parken
Tijgers spotten in vier nationale parken
Op zoek naar de Bengaalse tijger. Tijdens de nieuwe rondreis van PANGEA Travel bezoek je maar liefst vier tijgerparken in India: Ranthambore, Pench, Kanha en Bandhavgarh. Deze parken hebben allemaal een hoge tijgerpopulatie en de kans om er een te spotten is hier vrij groot. Altijd al een tijger in het wild willen zien? Dan is de nieuwe rondreis Tijgerreis India van PANGEA Travel iets voor jou.

Tijgerreis India

De reis duurt 15 dagen en tijdens de rondreis verblijf je in middenklasse lodges. Liever wat luxer? Upgrades zijn altijd mogelijk. De tijgersafari's maak je per privéjeep, waardoor je de gids ook voor jezelf hebt en je altijd alle ruimte hebt om de omgeving goed te bekijken. Naast het bezoeken van de tijgerparken komt ook de beroemde Taj Mahal aan bod. 

Meer nieuwe reizen

Reisorganisatie PANGEA Travel heeft niet stilgezeten. Zo zijn er naast de nieuwe reis naar India nog enkele reizen meer nieuw in het aanbod. Het gaat om de Aziatische bestemmingen Japan, China en Maleisië. De reis naar Japan betreft een 13-daagse familiereis, de reis naar China is een 20-daagse natuurreis en de reis naar Maleisië is een 17-daagse huwelijksreis. Bezoek de website van PANGEA voor meer gedetailleerde informatie over deze nieuwe reizen.

Nieuws

Artikelen