Individuele rondreizen boeken bij Shoestring

Geschreven op 1 augustus 2014 door Anique

Individuele rondreis door Ecuador
Individuele rondreis door Ecuador
Het is vanaf nu mogelijk om ook je individuele rondreis te boeken bij Shoestring. Op een simpele manier kunnen reizigers hun rondreis naar wens samen stellen, in samenwerking met een lokale specialist.

Zelfstandige reiziger

Er wordt op de trend ingespeeld dat de reizigers steeds zelfstandiger worden. Ze maken graag hun eigen keuzes als het gaat om een verre rondreis. “Wij zorgen ervoor dat de klant rechtstreeks in contact komt met de lokale expert en halen zo de dure tussenlaag in Nederland er tussenuit”, laat directeur van Shoestring, Jan Middelhoek, weten.

Vier stappen

In vier simpele stappen stel je je rondreis samen. Gemak, flexibiliteit en een scherp geprijsd aanbod zijn hierbij belangrijk. Eerst wordt er een bestemming gekozen, dan de vertrekdatum, vervolgens is de reis naar wens aan te passen en tot slot kan de offerte worden aangevraagd.

Persoonlijk advies

De offerteaanvragen belanden direct bij de lokale agent. ''Zij kunnen de beste tips geven'', laat Middelhoek weten. De specialisten kennen het land het beste, waardoor ze goed advies kunnen geven. Ook wordt er op deze manier lokale werkgelegenheid gecreëerd en wordt een groot deel van de totale reissom te plaatse uitgegeven.

Bestemmingen

Er kunnen op dit moment individuele reizen worden geboekt naar onder andere Panama, Ecuador, Argentinië, India en Jordanië. Daar komen binnenkort nog nieuwe bestemmingen bij.

Nieuws

Artikelen