Nieuwe rondreizen bij Shoestring

Geschreven op 8 december 2014 door Evelyn

De ijsblauwe bergmeren in PatagoniŽ
De ijsblauwe bergmeren in PatagoniŽ
Reisorganisatie Shoestring heeft haar assortiment rondreizen uitgebreid. Aan haar al zeer ruime assortiment heeft de reisorganisatie een aantal bijzondere nieuwe reizen toegevoegd. De nieuwe bestemmingen die Shoestring aanbiedt zijn Japan, Cambodja, Patagonië en Venezuela. De rondreizen zijn een verrijking voor de verre reizigers.

Japan

Shoestring biedt twee nieuwe rondreizen naar Japan aan, namelijk Japan Hoogtepunten van tien dagen en Japan 'on a Shoestring' van 22 dagen. Met deze twee bijzondere en unieke rondreizen laat Shoestring zich zien als ware Japanspecialist.

Cambodja

Met de nieuwe rondreis door Cambodja neemt Shoestring haar reizigers vijftien dagen mee langs de verschillende highlights van het land. Reizigers zullen uitgebreid kennis maken met het land, de geschiedenis en ook de cultuur van de Khmerbevolking.

Patagonië

Shoestring's nieuwe rondreis door Patagonië is een ware ontdekkingsreis. De achttiendaagse reis trekt vanuit het bruisende Buenos Aires naar de prachtige natuur van het gebied. De rondreis brengt de reizigers onder andere langs tal van uitgestrekte pampa's, ijsblauwe bergmeren en gigantische gletsjers. Daarnaast komt de reis nog langs de granietkolossen van Torres del Paine.

Venezuela

De laatste nieuwe bestemming van Shoestring is Venezuela. Met deze nieuwe rondreis trek je 23 dagen door de gevarieerde natuur van het land. De junglegebieden komen niet ongemerkt voorbij, evenals de spectaculaire tafelbergen en enorme watervallen.

Nieuws

Artikelen