Schrijf een ervaring over Koning Aap en maak kans op mooie prijzen!

Koning Aap organiseert infodagen in voorjaar 2016

Geschreven op 30 december 2015 door Christel

Het Naturalis Biodiversity Center
Het Naturalis Biodiversity Center
Om reizigers te inspireren en te helpen bij het plannen van hun volgende reis, organiseert reisorganisatie Koning Aap in 2016 verschillende infodagen in januari, februari, maart, april en mei. Op 10 januari vindt de eerste infodag, de familiedag, plaats in het Naturalis Biodiversity Center.

Familiedag in Naturalis

Op zondag 10 januari kunnen reizigers zich in Leiden laten inspireren voor hun komende familievakantie. Deze informatiedag zal plaatsvinden in het museum Naturalis en het programma duurt van 11:00 uur tot 16:00 uur. Ieder uur start er een presentatie over één van de continenten. Aan bod komen Azië, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika. Per continent worden de twee favoriete bestemmingen voor families uitgelicht. Behalve naar de presentaties luisteren, kun je ook in gesprek met reisleiders en andere medewerkers van Koning Aap. Na afloop van jouw favoriete presentatie kun je vervolgens genieten van het beste wat Naturalis te bieden heeft. Inschrijven voor de familiedag en de presentatie van jouw keuze is gratis en gewenst, dit kan via de website van Koning Aap.

Overige informatiedagen

Behalve de familiedag op 10 januari organiseert Koning Aap nog meer infodagen. In februari, maart, april en mei organiseert de reisorganisatie infodagen in Apeldoorn, Amsterdam, Rotterdam, Alkmaar, Groningen, Rosmalen en Utrecht. Daarnaast is Koning Aap ook aanwezig op de Vakantiebeurs in Utrecht van 13 januari t/m 18 januari. Meer informatie over alle informatiedagen is te vinden op de website van Koning Aap.

Nieuws

Artikelen