Schrijf een ervaring over Van Verre en maak kans op mooie prijzen!

Van Verre

Url: https://www.vanverre.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Van Verre

Van Verre biedt reizen op maat aan naar Azië. Doordat de landendeskundigen van Van Verre zelf regelmatig landen en gebieden in Azië bezoeken zijn ze goed op de hoogte van de bestemmingen die de reisorganisatie biedt. Alle reizen van Van Verre zijn voorbeeldreizen die bedoeld zijn om je te inspireren. De reizen kunnen worden aangepast aan je reisgezelschap en wensen. Je stopt wanneer je wilt, je kunt op je gemak foto’s maken, een wandeling door een dorpje of in de natuur maken. Je reist in je eigen auto of busje, dus niet met reizigers die niet tot je gezelschap behoren. Van Verre biedt reizen aan naar de landen Indonesië, Maleisië, Singapore, Vietnam, Cambodja, Laos, Thailand, Myanmar, Sri Lanka en Japan.

Op deze bestemmingen kun je weer kiezen tussen verschillende soorten rondreizen en bouwstenen die je kunt maken, zoals avontuurlijke reizen, actieve reizen, bootreizen, villa's op Bali en familiereizen. Het accommodatieaanbod van Van Verre is erg groot. De organisatie selecteert op niveau en sfeer. Voor de een is een groot hotel heel prettig en voor ander is een kleinschalige accommodaties weer helemaal perfect. Het assortiment varieert van uitstekende middenklasse hotels tot luxe resorts tot lodges in de vrije natuur. Het hoofdkantoor van Van Verre is gelegen in Monnickendam.

op 20 oktober 2017 bestemming: MaleisiŽ / Divers, reisperiode: oktober 2017

Perfect reisbureau, veel kennis van de locaties en zeer uitgebreide service! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 21 september 2017 bestemming: IndonesiŽ / rondreis, reisperiode: mei 2017

Deze reis stond goed op papier en werden vriendelijk geholpen om onze reis voor te bereiden. uitstekend ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2017 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: juli 2017

Perfect georganiseerd, goede reisbeschrijving met heldere realistische reisinformatie. Goede communicatie met ons als klant. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws