Ontdek Düsseldorf

Altstadt Dusseldorf Duitsland
Altstadt Dusseldorf Duitsland

Iedereen kent Düsseldorf van het bekende vliegveld Weeze, maar de stad heeft daarnaast nog zoveel meer te bieden. Denk aan diverse winkelcentra, musea en theaters. Vooral het oude gedeelte van Düsseldorf is erg toeristisch, vandaar dat hier ook de meeste bezienswaardigheden te vinden zijn. Probeer een van de vele festivals mee te maken die in de stad gehouden worden. Denk aan de Japanse dag, de kerstmarkt of de Kermis langs de Rijn. Daarnaast kun je Düsseldorf ontdekken via een city tour. Terwijl je in een bus rondgereden wordt door de stad, zal een gids je de historie van diverse bezienswaardigheden vertellen. Natuurlijk is overnachten geen probleem in Düsseldorf, want er zijn vele hotels te vinden. Kom naar deze stad en geniet van de vele bezienswaardigheden en attracties die deze stad je te bieden heeft!

Dusseldorf in de kerstperiode
Dusseldorf in de kerstperiode

Heb je weinig kennis van Duitsland? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

Ontdek de stad

Wil je graag de stad ontdekken, maar wil je dit niet alleen doen? Neem dan deel aan een van de vele city tours die er georganiseerd worden. Samen met een andere groep zul je door een gids rondgeleid worden per boot, bus of lopend. Tijdens deze tour zal de gids je informatie geven over de geschiedenis van de stad en laat hij je de mooiste plekjes zien. Tevens zie je onderweg vele mooie bezienswaardigheden waar de gids zeker uitleg bij zal geven. Zo zul je er zeker van zijn dat je alles van deze mooie stad gezien hebt. Natuurlijk is het altijd leuker om met een groep samen op ontdekking te gaan door de stad. Zeker de moeite waard om deel te nemen aan deze tour. Twijfel niet en ga ook op ontdekking in Düsseldorf!

Festivals

In Düsseldorf zijn jaarlijks vele festivals te vinden. Van kunst en cultuur tot sport en een zangwedstrijd. In welke maand je ook naar Düsseldorf komt, er is altijd wat te beleven. Düsseldorf heeft bijvoorbeeld een speciale Japanse dag, waarbij je veel te weten zult komen over de Japanse cultuur. Ga deze dag zeker eten bij een Japans restaurant en bezoek een van de vele tempels. Aan het einde van dit feestfestijn wordt er vuurwerk afgestoken. Een ander geweldig festival is de jaarlijkse Kermis aan de Rijn. Tijdens dit festival staan er vele attracties langs de Rijn, zoals een achtbaan, reuzenrad en glijbanen. Daarnaast zullen er genoeg kraampjes zijn met eten en drinken. Je kunt tijdens dit festival ook genieten van parades en van het vuurwerk dat afgestoken word. Echt een leuke ervaring om mee te maken! Wanneer je rond Kerst in Düsseldorf bent, moet je zeker een bezoekje brengen aan de kerstmarkt. Er hangt hier een warme en romantische sfeer. Zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze leuke kerstmarkt.

De kunsthalle in <a href=
De kunsthalle in <a href=
Dusseldorf " width="600" height="401" /> Vraag gratis een offerte aan

Shop till you drop

Hou je ook zo van winkelen en zou je dit het liefste de hele dag willen doen? Kom dan naar Düsseldorf waar je zeker een hele dag zoet zult zijn tussen de nieuwste collecties kleding. Het is zelfs mogelijk om een personal shopper in te huren. Zij gaat samen met jou op pad om de mooiste kleren uit te zoeken en geeft advies over wat goed bij je past. Er zijn vele moderne winkels te vinden, maar je kunt er ook je eigen tijdschrift laten maken. Er zullen een aantal foto's van je gemaakt worden, waar je er echt uitziet als een ster. Later wordt deze foto op de voorkant van het tijdschrift gedrukt, zodat jij je eigen tijdschrift hebt.

Musea

Wil je graag iets mee krijgen van de kunst in Düsseldorf? Kom dan naar een van de vele musea of theaters die deze stad je aanbiedt. Er hangen hier diverse schilderijen van bekende schilders die erg indrukwekkend zijn om te zien. Loop rond in een van de musea en er gaat een wereld voor je open. Een schilderij heeft een bepaald verhaal, maar iedereen heeft zo zijn eigen variant. Iedereen ziet iets anders in deze schitterende kunst. Breng zeker een bezoek aan een van de musea of koop een kaartje voor een fantastische voorstelling in het theater. Zeker weten dat dit een mooie ervaring voor je zal zijn!

Vind een hotel

Graag een weekendje naar Düsseldorf? Dan heb je natuurlijk ook een goed hotel nodig. Düsseldorf beschikt over diverse accommodaties waar je kunt overnachten. Van jongeren hostels tot een wereld klasse hotel, Düsseldorf heeft het allemaal! De accommodaties verschillen wel erg in prijs, dus kijk goed naar het aantal sterren dat een hotel heeft. De meeste van deze hotels liggen in het oude gedeelte van de stad. Je zit veelal midden in het centrum, waardoor je snel bij de restaurants, de winkels en het uitgaanscentrum bent. Vraag je gratis offerte aan voor een leuk hotel !

Offerteformulier

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen