Fox Reizen is jarig!

Geschreven op 9 december 2015 door Mans

Ingang van het Fox Theater
Ingang van het Fox Theater
Reisorganisatie Fox reizen bestaat in 2016 twintig jaar en dat wordt gevierd. De reisorganisatie staat stil bij haar jubileum door verscheidene bijzondere acties of extra's toe te voegen aan haar bestaande reizen. Ook is de website vernieuwd en weer volledig bij de tijd.

Jubileumacties

Om deze mooie leeftijd te vieren heeft Fox vele extra's aan haar reizen toegevoegd. Boek je bijvoorbeeld een groepsreis naar Vietnam dan krijg je tijdelijk geheel gratis een rondvlucht per watervliegtuig over de Halong Baai. Of een gratis muziekconcert bij een singlereis naar Cuba. Deze en vele andere acties en kortingen zijn te vinden op de site. De acties lopen van 7 december tot en met 13 december.

Vernieuwde website

Fox viert haar verjaardag ook met een geheel nieuwe website. De webpagina is op veel puntjes verbeterd ten opzichte van de oude. 'Ons uitgebreide aanbod aan verre reizen en informatie over onze bestemmingen is uiteraard ongewijzigd gebleven, wel biedt de nieuwe website meer sfeer, beleving en gebruiksgemak.' aldus Fox. 'De website is nu nog beter geschikt voor tablet en mobiel!'

Fox reizen

Fox reizen is groot geworden met reizen naar verre bestemmingen. Vrijwel elk continent is vertegenwoordigd in het aanbod. Al deze reizen worden opgedeeld in drie categorieën: groeps-, privé en single reizen. Bij alle categorieën wordt de reis op een professionele manier opgezet zodat je met alle comfort op reis kunt gaan. Dankzij deze formule wordt elk continent bereikbaar voor een zeer breed publiek. Comfortabel op avontuur is het devies bij Fox en dat houden ze dus al twintig jaar goed vol.

Nieuws

Artikelen