Fox Vakanties organiseert Reis- en Inspiratiedagen in 2016

Geschreven op 24 november 2015 door Christel

Ingang van het Fox Theater
Ingang van het Fox Theater
In het begin van 2016 organiseert Fox Vakanties verschillende interessante Reis- en Inspiratiedagen voor reizigers. Alle Reis- en Inspiratiedagen vinden plaats in het Fox theater in Hoofddorp. Tijdens deze dagen kunnen reizigers informatie krijgen over alle bestemmingen van Fox Vakanties. Vanaf nu kun jij jouw plek voor de Reis- en Inspiratiedagen reserveren. 

De eerste editie van de Reis- en Inspiratiedagen vindt plaats op 23 januari. Op deze dag kun jij informatie krijgen over een vakantie naar Thailand, Laos, Cambodja, Indonesië en Sri Lanka. In januari, februari, maart en april vinden nog meer dagen plaats. Op de website van Fox Vakanties is nu het overzicht van alle dagen en data te bekijken. Tijdens de Reis- en Inspiratiedagen kun jij ontspannen genieten en alle inspirerende en informatieve reisfilms bekijken. Daarnaast delen de reisleiders van Fox Vakanties de meest handige reisinformatie en -tips. 

De entreekosten voor de Reis- en Inspiratiedagen zijn €3, inclusief een consumptie. Als je recent al een reis bij Fox geboekt hebt, krijg je gratis entree voor de Reis- en Inspiratiedag die in het teken staat van jouw bestemming. Meer informatie over de data en Reis- en Inspiratiedagen vind je op de website van Fox Vakanties.

Nieuws

Artikelen