Fox voegt nieuwe reizen voor 2019 toe

Geschreven op 2 januari 2019 door Gina

De Grote Trek in Masai Mara
De Grote Trek in Masai Mara
Voor het nieuwe seizoen van 2019 heeft Fox Reizen vijf nieuwe reizen aan het aanbod toegevoegd. Dit zijn groepsrondreizen, privé rondreizen, single reizen en familiereizen verspreid over de wereld. Voor iedereen wat wils dus. Nieuwsgierig naar deze vijf reizen? Hieronder worden de reizen kort uitgewerkt:

8-daagse groepsrondreis Het Beste van Kenia

Heb jij altijd al een safari willen maken maar reis je liever niet privé? Dan is deze groepsrondreis naar Kenia ideaal voor jou. Bij aankomst worden jullie als groep ontvangen door de Engelssprekende chauffeur/gids. Tijdens deze reis verken je allereerst de hoofdstad van Kenia: Nairobi. Vervolgens ga je op pad naar Samburu National Park. Zowel het landschap als de dierenwereld zijn hier uniek. Samburu is namelijk het overgangsgebied tussen het groene hart van het land en het droge landschap van het noorden. Hierdoor leven er allerlei soorten dieren door elkaar. Na een bezoek aan Samburu National Park wordt de Grote Riftvallei bezocht. Dit gebied kent een hoge diversiteit qua vogels. Tijdens het bezoek aan de Grote Riftvallei wordt er een boottocht gemaakt over Lake Naivasha waarbij nijlpaarden, krokodillen en verschillende watervogels kunnen worden gespot. Tot slot wordt de reis afgesloten met Masai Mara. Masai Mara staat onder andere bekend vanwege de jaarlijkse migratie van gnoes en zebra's. Verder leven hier ook andere dieren zoals leeuwen, luipaarden en neushoorns.

12-daagse privé rondreis New York & Curaçao

Deze reis begint met het verkennen van New York. Hierbij bezoek je natuurlijk de belangrijkste en leukste bezienswaardigheden van deze geweldige stad. Op dag vier vertrek je vanuit New York naar Curaçao. Op dit fijne eiland geniet je van zon, zee en strand. Daarnaast kun je natuurlijk ook een bezoek brengen aan Willemstad, Klein Curaçao, de Oude Markt of het slavernij museum. Ben jij meer van de activiteiten? Curaçao heeft talloze opties aan excursies. Zo kun je een jeepsafari maken, een zeiltocht maken of tijdens het snorkelen de kleurrijke en indrukwekkende onderwaterwereld verkennen.

16-daagse Single rondreis Guanaco's en Pampa's in Patagonië

Eindelijk komt Fox Reizen weer met een single reis in het prachtige Argentinië. De rondreis begint natuurlijk in de hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires. Dit is het economische en culturele centrum van het land en wordt ook wel het 'Parijs van Zuid-Amerika' genoemd. De eerste drie dagen van de rondreis worden hier doorgebracht. Vervolgens vertrekt de rondreis naar het schiereiland Puerto Madryn. Dit eiland is een van de top reservaten van Zuid-Amerika om wild te spotten. Er leven hier onder andere walvissen, orka's, zeehonden, zee olifanten, guanaco's, nandu's, pinguïns en diverse zeevogels. Hierna wordt de reis vervolgd naar El Calafate in Patagonië, in het zuiden van Argentinië. Hier wordt het nationale park Los Glaciares en de Perito Moreno gletsjer bezocht. Na El Calafate gaat de reis door naar El Chaltén, een bergdorp. Dit dorp staat bekend om haar talloze mogelijkheden voor trekkingen en wandelingen. Tot slot maak je nog een uitstapje naar Torres del Paine National Park in Chili.

16-daagse Familie groepsrondreis Het Schateiland Cuba

Hoe fijn is het om een rondreis te maken die volledig is afgestemd op families? Eenmaal aangekomen in Havana is het even acclimatiseren en kennismaken met de andere reisgenoten. Tijdens deze rondreis worden de bekende steden Havana, Viñales, Cienfuegeos, Trinidad en Varadero bezocht. Maar er wordt natuurlijk ook gezorgd voor afwisseling. Daarom staan het idyllische eilandje Cayo Levisa, het schitterende natuurgebied Las Terrazas en het grootste Caribische moeras Peninsula de Zapata ook op het programma. Het moeras is een thuis voor vele vogelsoorten, krabben en zelfs krokodillen. Vervolgens worden Valle de los Ingenios, Santa Clara, Remedios en Caibarién bezocht. Tijdens deze reis wordt cultuur afgewisseld met natuur. Zo verken je de diverse steden van Cuba (met bijbehorende bezienswaardigheden), de prachtige stranden, natuurlijk de suikerrietplantages en andere bekende natuurgebieden in Cuba.

18-daagse groepsrondreis Ecuador & Galapagos Cruise

Deze indrukwekkende rondreis start in Quito, de hoofdstad van Ecuador. De eerste paar dagen wordt deze stad verkend en wordt Mitad del Mundo bezocht. Dit betekent letterlijk: 'het midden van de wereld', oftewel de evenaar. Vervolgens gaat de reis via Papallacta naar Tena. In Papallacta kun je genieten van heerlijke warmwaterbronnen en in Tena ontdek je de dichte jungle. Vanuit Tena wordt er naar het subtropische plaatsje Baños gereisd. Vanuit hier worden er diverse excursies gedaan, onder andere een bezoek aan de waterval Pailon del Diablo en de Tungurahua vulkaan. De reis wordt vervolgd naar de vulkaan Chimborazo en vanuit daar door naar Guamote. Dit is een klein plaatsje met een grote indigena bevolking. Vanuit Guamote gaat de reis via Alausí naar Cuenca. Alausí is het startpunt voor de treinreis dwars door het Andesgebergte, naar de Nariz del Diablo: 'de Duivelsneus'. Tot slot wordt Ecuador afgesloten met Guayaquil, de grootste stad van Ecuador. Vanuit Guayaquil worden de Galapagos eilanden bezocht en verkent tijdens een cruise.

Nieuws

Artikelen