Nieuwe rondreizen van Fox: Natuurlijk Nieuw-Zeeland

Geschreven op 25 juni 2019 door Femke

Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
FOX is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in rondreizen naar verre bestemmingen. Nieuw-Zeeland is een van deze bestemmingen met een recent uitgebreid aanbod. Met de drie nieuwe rondreizen erbij biedt de reisorganisatie in totaal acht rondreizen naar Nieuw-Zeeland aan. Het gaat om een groepsrondreis, single groepsrondreis en privérondreis met huurauto. De eerste twee reizen hebben een duur van 24 dagen, de privé rondreis duurt 30 dagen.

Single- en groepsrondreis Natuurlijk Nieuw-Zeeland

Deze 24-daagse groepsreis is zowel als singlevakantie als met een gemengde groep te boeken. In ieder geval is de reis zeer compleet en worden eeuwenoude gletsjers, weidse fjorden en indrukwekkende natuurparken bezocht. Nieuw-Zeeland staat namelijk bekend om de prachtige natuur en die ga je ontdekken tijdens de reis. Je reist zowel over het Noordereiland als het Zuidereiland en ziet een afwisseling van subtropische regenwouden, imposante gletsjers, besneeuwde bergtoppen, wereldse steden en prachtige stranden. Op het Noordereiland bezoek je onder andere de prachtige baaien en stranden van de Bay of Islands, de historische Waitingi Treaty Grounds en de hoofdstad Wellington. Het Zuidereiland ontdek je natuurlijk ook! Hier reis je langs het Abel Tasman National park, het avontuurlijke stadje Queenstown en de gletsjers Franz Josef en Fox Glacier. Een leuke excursie is de boottocht door de fjorden in het zuiden. 

Privérondreis Relaxed Nieuw-Zeeland

Tijdens de privérondreis ontdek je in een relaxed reistempo wat voor moois Nieuw-Zeeland te bieden heeft. Je verblijft op alle plekken ongeveer twee nachten en legt grote afstanden af met een prachtige treinreis en binnenlandse vlucht. Deze reis start op het Zuidereiland, waar een mooie treinreis gemaakt wordt door de Nieuw-Zeelandse Alpen. Velen zien dit als de mooiste treinreis ter wereld. Ook Dunedin is een aanrader, hier kun je namelijk het bijzondere Otago schiereiland bezoeken. Op het Noordereiland bezoek je Wellington, Waitomo, het Tongariro National Park, Rotorua, de Bay of Islands en Auckland. Tijdens deze privéreis reis je met een eigen huurauto, waardoor je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt.

Nieuws

Artikelen