Nieuwe rondreizen bij Fox

Geschreven op 2 mei 2019 door Demi

Blue Mountains National Park in AustraliŽ
Blue Mountains National Park in AustraliŽ
Reisorganisatie Fox Verre Reizen bestaat al meer dan twintig jaar en heeft sinds kort twee nieuwe rondreizen in haar aanbod. De nieuwe reizen naar Thailand en Australië worden hieronder toegelicht. Ben jij benieuwd wat de reizen van Fox te bieden hebben? Lees dan verder.

18-daagse familie groepsreis Boeddha's & Bounty eilanden in Thailand

Tijdens deze rondreis ontdek je zowel het noorden als het zuiden van Thailand. Je reis begint in de stad Bangkok waar veel culturele highlights te vinden zijn. Op de fiets verken je Chinatown en eet je bij de lekkerste eetkraampjes. Je overnacht in Kanchanaburi bij River Kwai in een luxe safaritent aan de rivier. Het binnenland van Thailand ontdek je per tuk-tuk. Zo verken je de oude koningsstad Ayutthaya om vervolgens de nachttrein te pakken naar het noorden. Vanuit Chiang Mai kun je verschillende uitstapjes maken. Je kunt bijvoorbeeld het Elepahant Nature Park bezoeken of een canopy tour maken tussen de boomtoppen. Je bezoekt ook een project dat het behoud van olifanten steunt. Vervolgens vlieg je naar het zuiden van Thailand naar Krabi. Hier vind je prachtige stranden met kalkstenenrotsen. Maak schitterende boottochten naar onbewoonde eilandjes door de azuurblauwe zee. De reis wordt afgesloten met een bezoek aan de Phi Phi eilanden.

Ayutthaya
Ayutthaya

24-daagse groepsrondreis Koala's & Kangoeroes in Australië

Met deze 24-daagse rondreis ontdek je de hoogtepunten van Australië. Bij de reis zijn de vier binnenlandse vluchten inbegrepen. Je vakantie begint in Melbourne waar je de stad kunt verkennen en even kunt wennen aan het tijdsverschil. Vervolgens reis je langs de kust via de Great Ocean Road naar Adelaide. Een uniek uitstapje tijdens je reis is Kangaroo Island. Hier kom je oog in oog te staan met kangoeroes, koala's en zeeleeuwen. Vervolgens vlieg je naar Alice Springs waar je de meest beroemde rotsen van het land bekijkt, de Ayers Rock. Daarna breng je een bezoek aan de stad Sydney. Je vaart door de haven waardoor je een geweldig uitzicht hebt op het Opera House. Ook breng je een bezoek aan Blue Mountains National Park voordat je verder reist naar Brisbane en Fraser Island. Cairns bevindt zich in de tropische noordoostkust en is de ideale plek om het tropische regenwoud te ontdekken en om te snorkelen bij het wereldberoemde Great Barrier Reef.

Great Barrier Reef
Great Barrier Reef

Nieuws

Artikelen