Turkije terug in aanbod FOX Vakanties

Geschreven op 2 mei 2018 door Roos

Bezoek de mooiste plekken van Turkije met FOX
Bezoek de mooiste plekken van Turkije met FOX
Na een tijdje uit het aanbod te zijn geweest is Turkije weer terug bij FOX, verre reizen van ANWB. De reisorganisatie biedt 2 rondreizen aan: een 8-daagse single groepsreis langs de Turkse kust en een 15-daagse groepsrondreis 'Schatkist van Turkije'. Bezoek de eeuwenoude opgravingen, gezellige havensteden en kleurrijke bazaars. De rijke geschiedenis van dit land proef je overal.

Langs de Turkse Kust

Deze 8-daagse single groepsreis is dé manier om de Lykische kust van Turkije te ontdekken. Dit gebeurt in alle rust en ontspanning: je wordt namelijk vervoerd op een traditionele houten jacht. Bewonder de kristalheldere wateren, mooiste stranden, idyllische baaien en groene bergen. Onder andere Fethiye en Marmaris worden aangedaan en enkele eilandjes in de omgeving. De cruise is op basis van volpension.

Schatkist van Turkije

Tijdens deze 15-daagse groepsrondreis ervaar je de veelzijdigheid van Turkije op en top. Deze reis is zeer compleet met het sprookjesachtige Cappadocië, de kalkterrassen van Pamukkale, het mysterieuze Istanbul en de ruïnestad Ephese als echte hoogtepunten. Je maakt kennis met de cultuur, natuur, archeologie, historie en kunst van dit bijzondere land. De groepsgrootte ligt voor deze reis tussen de 10 en 31 deelnemers.

Nieuws

Artikelen