Engeland wint Reisgraag Award 2018

Geschreven op 10 januari 2018 door Paula

Engeland wint Reisgraag Award 2018
Engeland wint Reisgraag Award 2018

Engeland heeft voor het derde jaar op rij de Reisgraag Award voor beste bestemming binnen de categorie Bezienswaardigheden gewonnen. Met een gemiddelde van een 8,7 heeft Engeland van alle reviews die zijn binnengekomen in 2017 binnen deze categorie het hoogste cijfer behaald.

Margot Eggink (VisitBritain): "We zijn erg blij met de hoge score die de Britse bezienswaardigheden hebben gekregen van het Nederlandse toerist. Ons cultureel erfgoed en de vele topmusea zijn voor een hoop toeristen de belangrijkste reden om naar Groot-Brittannië te reizen, dus we zijn erg verheugd om te vernemen dat de Nederlandse bezoekers deze zo waarderen.".

Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is alweer de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn maar liefst 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden van tevoren handmatig gekeurd en basis van deze gekeurde reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen