Engeland wint Reisgraag Award 2020

Geschreven op 14 januari 2020 door Gina

Reisgraag Awards 2020
Reisgraag Awards 2020

Engeland heeft de Reisgraag Award voor beste bestemming binnen de categorie Bezienswaardigheden gewonnen. De bestemming haalde gemiddeld een 9,3 uit meer dan 7600 reviews die zijn geschreven op Reisgraag.nl. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs voor 2020 in ontvangst mogen nemen. Vorig jaar won Engeland ook al in een award in de categorie Uitgaan.

"Dank Reisgraag en het publiek dat Engeland heeft verkozen tot bestemming met de beste Bezienswaardigheden. We zijn trots dat de Engelse bezoekersattracties zo’ n hoge score hebben gekregen dit jaar. VisitBritain werkt nauw samen met toeristische partners in de markt om de ervaringen voor de overzeese bezoekers te optimaliseren. Deze award laat zien dat dit zijn vruchten afwerpt."

Dit is alweer de 9e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn meer dan 7600 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2020 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2020/

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen