Londen wint Reisgraag Award 2018

Geschreven op 10 januari 2018 door Paula

Londen wint Reisgraag Award 2018
Londen wint Reisgraag Award 2018

Met een gemiddeld cijfer van een 8,7 heeft Londen voor het tweede jaar de Reisgraag Award voor beste bestemming binnen de categorie Populairste stad gewonnen. Uit alle reviews die zijn binnengekomen in 2017 heeft deze stad gemiddeld het hoogste cijfer gehaald.

Margot Eggink (VisitBritain): "Fantastisch om te horen dat Londen door de lezers van Reisgraag.nl wederom is verkozen tot favoriete stad. Londen is een vooruitstrevende metropool die continu blijft verrassen en verbazen en bezoekers altijd wat nieuws te bieden heeft. Met name de gunstige koers van de Britse pond heeft afgelopen jaar flink wat bezoekers naar Londen getrokken en hen de kans geboden om nog meer van de stad te genieten. We kijken er naar uit om in 2018 nog meer Nederlandse bezoekers te verwelkomen.".

Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is alweer de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn maar liefst 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden van tevoren handmatig gekeurd en basis van deze gekeurde reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen