Engeland wint Reisgraag Award 2019

Geschreven op 8 januari 2019 door Anique

Engeland wint de Reisgraag Award
Engeland wint de Reisgraag Award

Engeland heeft de Reisgraag Award voor beste bestemming binnen de categorie Uitgaan gewonnen. De bestemming haalde gemiddeld een 8,2 uit alle 7.000 reviews die zijn geschreven op Reisgraag.nl. Met dit prachtige cijfer hebben zij in deze publieksprijs voor 2019 in ontvangst mogen nemen. 

Margot Eggink (VisitBritain): ''Wij zijn vereerd met het winnen van de Reisgraag award in de categorie ‘uitgaan’. Het is geweldig om te horen dat het Reisgraag publiek het Britse uitgaansleven zo op prijs stelt. Groot-Brittannië heeft natuurlijk een fantastische pub-cultuur, waanzinnige muziekfestivals, bruisende steden met trendy clubs en bars. Uitgaan in Groot-Brittannië is zeker een belevenis die je tijdens je bezoek niet mag overslaan.''

Dit is alweer de 8e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn 7.000 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen