Engeland wint Reisgraag Awards 2017

Geschreven op 17 januari 2017 door Roos

VisitBritain met de Reisgraag Awards 2017
VisitBritain met de Reisgraag Awards 2017

Engeland heeft voor het tweede jaar op rij de Reisgraag Award gewonnen voor de beste bestemming in de categorie Bezienswaardigheden. Van zijn bezoekers kreeg het land gemiddeld een 8,7 voor de bezienswaardigheden. Het kan dus gezegd worden dat van alle bestemmingen de bezienswaardigheden van Engeland het best gewaardeerd worden. Ook de hoofdstad van Engeland is in de prijzen gevallen. Londen heeft de Reisgraag Award 2017 voor beste bestemming in de categorie Populairste stad gewonnen. De bestemming werd beoordeeld met een gemiddelde van maar liefst 8,4.

Margot Eggink (VisitBritain): "VisitBritain, het officiële bureau voor toerisme van Groot-Brittannië, is zeer verheugd dat Engeland & Londen zijn uitgeroepen tot de winnaar van de Reisgraag Award 2017. We waarderen het zeer dat de bezoekers van de Reisgraag website Engeland en Londen tot hun favoriete bestemming hebben verkozen. Londen blijft natuurlijk een stad van wereldformaat, waar altijd iets nieuws te beleven valt en daardoor blijft trekken. Ook naar Engeland zien we veel herhaalbezoek, de mix van cultuur, historie en het prachtige landschap maakt de bestemming zeer geliefd. De goede bereikbaarheid vanuit Nederland, maakt een bezoek zeer eenvoudig. Bijkomend voordeel afgelopen jaar was natuurlijk de gunstige koers van het Britse pond, waardoor bezoekers nog meer konden genieten van hun trip."

De Reisgraag Award is de enige publieksprijs in de reisbranche en wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt. Er is dit jaar een recordaantal van maar liefst 10.000 reviews geschreven op Reisgraag.nl. Alleen de reviews die door de strenge keuring van de redactie heen komen dingen mee naar de titel 'beste reisorganisatie' of 'beste bestemming'.

2 bezoekers beoordeelden dit artikel gemiddeld met een

9,0

Gerelateerde artikelen