Griekenland wint Reisgraag Award 2017

Geschreven op 17 januari 2017 door Roos

Griekenland wint award voor beste restaurants
Griekenland wint award voor beste restaurants

Griekenland heeft de Reisgraag Award 2017 gewonnen voor de beste bestemming in de categorie Restaurants. Het land kreeg van zijn bezoekers gemiddeld een 8,2 voor de restaurants. Als je van lekker eten houdt, is Griekenland dus een erg geschikte bestemming voor jou. In 2015 en 2016 won Griekenland ook een Reisgraag Award, maar dan in de categorie Gastvrijheid.

Eleni Skarveli (Grieks Verkeersbureau): "Met groot plezier heeft het Grieks Verkeersbureau het nieuws ontvangen over het winnen van de Reisgraag Award. Met grote dank aan het Nederlands publiek dat Griekenland als een favoriete vakantiebestemming waardeert, is de Reisgraag Award nog een keer aan Griekenland toegekend. Deze erkenning onder de vakantiegangers doet ons een groot genoegen en draagt een warm hart toe aan onze inspanningen om het enorm spectrum dat Griekenland als vakantiebestemming qua bestemmingen en activiteiten kan aanbieden, te promoten. Het Grieks Verkeersbureau is het aanspreekpunt voor de consumenten en de professionelen binnen de Nederlandse reisbranche. Tevens speelt het Grieks Verkeersbureau een bemiddelende rol bij de lucratieve samenwerking tussen vertegenwoordigers van de toeristische industrie uit Nederland en Griekenland."

De Reisgraag Award is de enige publieksprijs in de reisbranche en wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt. Er is dit jaar een recordaantal van maar liefst 10.000 reviews geschreven op Reisgraag.nl. Alleen de reviews die door de strenge keuring van de redactie heen komen dingen mee naar de titel 'beste reisorganisatie' of 'beste bestemming'.

2 bezoekers beoordeelden dit artikel gemiddeld met een

8,5

Gerelateerde artikelen