Griekenland wint Reisgraag Award 2018

Geschreven op 10 januari 2018 door Paula

Griekenland wint Reisgraag Award 2018
Griekenland wint Reisgraag Award 2018

Griekenland heeft de Reisgraag Award voor beste bestemming binnen de categorie Restaurants gewonnen. Met een gemiddelde van een 8,3 heeft dit land uit alle reviews die zijn binnengekomen in 2017 het hoogste cijfer gehaald. Dit is de vierde keer op rij dat Griekenland een Reisgraag Award wint.

Eleni Skarveli (Grieks Verkeersbureau): "Het Grieks Verkeersbureau is heel blij dat deze award aan Griekenland is gegeven. De Griekse keuken en gastronomie zijn heel belangrijk voor de Griekse gastvrijheid en levensstijl. Vijf Michelin sterren restaurants in Athene, trendy eetcafés op de populaire eilanden van Santorini en Mykonos en veel traditionele taverna’s in heel Griekenland, maken het beeld van een bestemming dat veel nadruk geeft aan goede eten. De lokale Griekse producten, de vriendelijke service en de ongedwongen sfeer maken dat wij deze award hebben gewonnen.".

Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is alweer de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn maar liefst 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden van tevoren handmatig gekeurd en basis van deze gekeurde reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen