Griekenland wint Reisgraag Award 2019

Geschreven op 8 januari 2019 door Anique

Griekenland wint de award in 2019 wederom
Griekenland wint de award in 2019 wederom

Griekenland heeft de Reisgraag Award voor beste bestemming binnen de categorie Restaurants gewonnen. De bestemming haalde gemiddeld een 8,2 uit alle 7.000 reviews die zijn geschreven op Reisgraag.nl. Met dit mooie cijfer hebben zij deze publieksprijs voor 2019 in ontvangst mogen nemen. Griekenland heeft al vier keer eerder awards in ontvangst mogen nemen, namelijk in 2015, 2016, 2017 en 2018.

Eleni Skarveli (Grieks Verkeersbureau): "Het Grieks Verkeersbureau is zeer vereerd om voor nog een jaar de Award voor ‘de beste restaurants’ te ontvangen. De Griekse keuken en gastronomie zijn heel belangrijke ingrediënten voor de Griekse gastvrijheid en levensstijl. Ze vormen een unieke ervaring voor alle bezoekers die Griekenland bezichtigen. Vijf Michelin sterren restaurants in Athene, trendy eetcafés in de populaire eilanden van Santorini en Mykonos en veel traditionele tavernes in heel Griekenland, zijn de belangrijkste redenen voor een gastronomische reis door heel Griekenland."


Dit is alweer de 8e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn 7.000 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen