Griekenland wint Reisgraag Award 2020

Geschreven op 14 januari 2020 door Gina

Reisgraag Awards 2020
Reisgraag Awards 2020

Griekenland heeft de Reisgraag Award voor beste bestemming binnen de categorie Uitgaan gewonnen. De bestemming haalde gemiddeld een 7,8 uit meer dan 7600 reviews die zijn geschreven op Reisgraag.nl. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs voor 2020 in ontvangst mogen nemen. Dit is voor Griekenland de vijfde Reisgraag Award.

“We zijn enorm vereerd met de award in de categorie Uitgaan! De afgelopen jaren hebben wij aan het I Love Griekenland platform gewerkt. 100 bloggers bezochten 100 bestemmingen en publiceerden hun reisverhaal en tips op de I Love Griekenland website. In veel van deze artikelen komt uitgaan terug. De vele gezellige barretjes, beach bars en muziek blijken een hit. Niet gek! Het begon al in de oudheid met samenkomen in de klassieke theaters. De eeuwenoude Griekse cultuur en tradities zetten zich voort in de moderne tijd. Grieken houden van uitgaan en zetten alles op alles om reizigers een warm welkom te bieden. Wij willen Reisgraag bedanken voor de mooie award! Op naar een waanzinnig reisjaar!”

Dit is alweer de 9e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn meer dan 7600 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2020 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2020/

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

0,0

Gerelateerde artikelen