Floortje Naar Het Einde van de Wereld start met zesde seizoen

Geschreven op 25 februari 2019 door Femke

Floortje op South Georgia ©BNNVARA
Floortje op South Georgia ©BNNVARA

Op 28 februari gaat het zesde seizoen van het televisieprogramma Floortje Naar Het Einde Van De Wereld van start. Aankomend seizoen reist Floortje Dessing in zeven gloednieuwe afleveringen naar South Georgia, Vanderlin Island (Australië), Uruguay, Canada, Wyoming en Cambodja.

Floortje Dessing ontdekt de natuur ©BNNVARA
Floortje Dessing ontdekt de natuur ©BNNVARA

South Georgia

In de eerste twee afleveringen bezoekt Floortje de Britse Sarah op South Georgia, een eiland op zo'n 1.500 kilometer boven Antarctica in de Zuidelijke Atlantische Oceaan. Sarah is eigenaresse van het meest afgelegen museum ter wereld. Om Sarah te ontmoeten heeft Floortje de langste reis ooit voor het programma gemaakt. Nog nooit was ze zo lang onderweg en was ze zo ver weg van de bewoonde wereld. De ontmoeting met Sarah heeft echter zo veel indruk gemaakt dat er twee afleveringen over gemaakt zijn. In deze afleveringen maak je ook kennis met het prachtige wildlife en ongerepte natuur op het eiland. 

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld is vanaf 28 februari 2019 elke donderdag om 21.30 uur te zien op BNNVARA NPO1. Kijk onderstaande video om een eerste indruk van het nieuwe seizoen te krijgen.

1 bezoeker beoordeelde dit artikel gemiddeld met een

9,0

Gerelateerde artikelen