Djoser breidt aanbod flink uit

Geschreven op 21 november 2017 door Paula

Landschap Kazachstan
Landschap Kazachstan
Djoser heeft een aantal nieuwe reizen aan het aanbod toegevoegd. Het gaat om verschillende soorten reizen in alle continenten. Zo zijn er onder andere nieuwe wijnreizen, rondreizen, kookreizen en wandelreizen toegevoegd.

Afrika

Tijdens de nieuwe 16-daagse rondreis door Kenia ga je onder andere de big five spotten. Ben je geïnteresseerd in de Marokkaanse keuken? Kies dan voor de 10-daagse kookreis in Marokko waar je heerlijke gerechten leert bereiden. Daarnaast is ook de 10-daagse woestijnreis in Marokko nieuw. Tijdens deze reis beleef je het echte woestijnleven. Tijdens de nieuwe 8-daagse wijnreis door Zuid-Afrika maak je een prachtige rondreis door de Kaapse wijnlanden.

Midden- & Zuid-Amerika

Ga op 14-daagse fotoreis door Cuba en maak prachtige foto's van de landschappen en de cultuur van Cuba. Ook nieuw in het aanbod is de 21-daagse rondreis door Suriname, Guyana en Frans Guyana. Tijdens deze reis kun je genieten van de prachtige natuur en mooie bezienswaardigheden.

Europa

Ben jij sportief? Nieuw in het aanbod zijn de 8-daagse wandelreis door Ierland en de 8-daagse wandelreis door Engeland. Houd jij meer van fietsen? Kies dan voor de nieuwe 8-daagse fietsvakantie door Catalonië. Tijdens de nieuwe 14-daagse rondreis over de Griekse eilanden bezoek je maar liefst vijf verschillende eilanden. Ben jij een echte wijnliefhebber? Ook nieuw in het aanbod is de 8-daagse wijnreis door Moldavië.

Azië

Leer Indiaas eten bereiden en maak kennis met verschillende Indiase eet-stijlen tijdens de 15-daagse kookrondreis door Noord-India. Ook nieuw in het aanbod is de 15-daagse kookreis in Thailand, een 13-daagse rondreis door Bhutan en een 14-daagse rondreis door Kazachstan. Tijdens de nieuwe 23-daagse rondreis door Sumatra, Sulawesi, Bali en Lombok bezoek je deze vier prachtige eilanden. Ook nieuw in het aanbod is de 18-daagse safarireis door India. Tijdens deze reis ga je veel wilde dieren spotten.

Noord-Amerika & Oceanië

Tijdens de nieuwe 10-daagse natuurreis door Amerika bezoek je tijdens de winterperiode vele geisers en prachtige landschappen. Ook nieuw is de 10-daagse muziekreis door de Verenigde Staten. Tijdens deze reis ga je op zoek naar de herkomst van verschillende muziekstijlen. Tijdens de 21-daagse rondreis door Australië zie je alle hoogtepunten van het land en maak je kennis met de meest uiteenlopende landschappen.

Midden-Oosten

De 10-daagse rondreis door Iran is ook nieuw in het aanbod van Djoser. Tijdens deze reis krijg je een compleet beeld van de diversiteit en de gastvrijheid van het land. Tijdens de 9-daagse rondreis door Oman bezoek je onder andere Muscat, de traditionele veemarkt in Nizwa en overnacht je in de woestijn.

Nieuws

Artikelen