Djoser organiseert nieuwe reis door Thailand, Laos en China

Geschreven op 11 mei 2015 door Eva

Khao Yai in Thailand
Khao Yai in Thailand
Djoser organiseert vanaf 2016 een reis van Bangkok naar Beijing in 27 dagen. Van de metropool Bangkok reis je door naar Thailand en via Thailand verder naar Laos. Enkele hoogtepunten uit deze reis zijn de excursies naar weinig bezochte tempels en een verblijf bij Khao Yai, wat het oudste natuurpark van Thailand is.

Hoogtepunten

Vanaf de grens van China gaat de reis door naar Kunming, waar het bekende stenen woud is gelegen. Meer hoogtepunten in deze reis zijn de indrukwekkende landschappen bij Wayishan en de bijzondere ronde huizen bij Yonding. Er zijn verschillende vertrekdata voor deze reis in 2016, namelijk: 23 april, 14 mei, 16 juli en 10 september. Ook kun je deze reis in 2017 nog boeken op de data 22 april en 20 mei. De reis is te boeken vanaf 3.095 euro. Dat is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting, brand- en veiligheidstoeslag, vervoer, hotelovernachtingen, excursies, Nederlandse reisbegeleiding en een lokale gids in Thailand en Laos.

Deelnemers

De groepen bestaan uit gemiddeld 16 personen en maximaal 20 personen. De reis gaat door wanneer er minstens 10 deelnemers zijn. In de groepen zijn zowel alleenstaande als samenreizenden welkom. Bij een aantal vertrekdata staat 'vertrek gegarandeerd' aangegeven. Dit wil zeggen dat na bevestiging van de reservering, de reis gewoon doorgaat. Het is mogelijk om verlening bij te boeken bij je accommodatie in Bangkok.

Nieuws

Artikelen