Djoser organiseert nieuwe rondreis langs wildparken in Afrika

Geschreven op 7 februari 2017 door Eva

Het Malawimeer
Het Malawimeer
Djoser organiseert een nieuwe 34-daagse rondreis door Zuid-Afrika, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania en Kenia. Vanaf Amsterdam reis je met het vliegtuig naar Johannesburg in Zuid-Afrika. Vervolgens vertrek je vanuit Johannesburg met de safaritruck langs de beste wildparken van het Afrikaanse continent. 

Hoogtepunten

De beste wildparken die bezocht worden zijn: Kruger, de Okavangodelta, Chobe, South Laungwa, Serengeti en de Ngorongoro-krater. Op Zanzibar is er tijd om te genieten van de mooie stranden en kennis te maken met de lokale bevolking. Tijdens de rondreis wordt er gekampeerd in tenten die zijn voorzien van muskietengaas. De kampeerbenodigdheden worden voorzien door Djoser. Verder zijn er tijdens de reis locaties waar je gebruik kunt maken van schone toiletgebouwen, kampwinkels en soms is er ook een zwembad waar je gebruik van kunt maken.

Vertrekdata

De eerste reis is van 11 april tot en met 14 mei 2017. Daarnaast zijn er nog meer vertrekdata in 2017 voor deze reis en ook voor 2018 is het nu mogelijk om te boeken. Aanmelden doe je via de website, waar je ook verdere informatie vindt. De minimale groepsgrootte is acht personen en het maximum ligt rond de 26 personen.

Nieuws

Artikelen