Schrijf een ervaring over Djoser en maak kans op mooie prijzen!

Djoser verzorgt online presentatie op 28 oktober

Geschreven op 22 oktober 2015 door Christel

Tanzania, een van de bestemmingen van Djoser
Tanzania, een van de bestemmingen van Djoser
Reisorganisatie Djoser verzorgt op woensdag 28 oktober een online filmpresentatie. Deze presentatie is te volgen via PC, tablet of telefoon en wordt gegeven door twee Afrika specialisten. 

Tijdens de presentatie krijg je meer informatie over Kenia, Tanzania en Zuid-Afrika. De twee reisspecialisten geven je meer informatie en inspiratie. Daarnaast kun je tijdens de presentatie ook chatten met een van de specialisten. Als je vragen hebt, krijg je op deze manier meteen antwoord. Als je de presentatie wilt bekijken, dien je je aan te melden. Na jouw aanmelding ontvang je per mail meer informatie over de presentatie.  Als je de presentatie vanaf de telefoon of tablet wilt bekijken, heb je de app Adobe Connect nodig. Deze is gratis te downloaden in de App Store.

Wil je na de presentatie nog meer weten over het aanbod van Djoser, dan ben je op zaterdag 14 november van harte welkom tijdens de informatiedag op het kantoor van Djoser in Leiden. Meer informatie vind je in ons nieuwsbericht.

Wil je op vakantie met Djoser? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

9,2
op basis van 188 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,5
op basis van 345 reviews

1 consumenten award

FOX, verre reizen van ANWB won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
8,5
op basis van 100 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer