Djoser wint Reisgraag Award 2020

Geschreven op 14 januari 2020 door Gina

Reisgraag Awards 2020
Reisgraag Awards 2020
Djoser heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie in de categorie Rondreizen gewonnen. Uit meer dan 7600 reviews die zijn binnengekomen in 2019 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 7,9 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

"Fantastische combinatie van natuur/cultuur en ontspanning. Goede indruk van Indonesië en de bezochte eilanden. Daarbij hadden wij mazzel met een zeer goede reisbegeleider, die veel energie stak in het programma. De groep bestond uit een mix van jong en oud en hij zorgde ervoor dat er voor een mooie wisselwerking tussen jong en oud en zorgde ervoor dat het programma ook aansloot bij ieders behoeften.", aldus een review van een klant.

"De rondreis was goed geregeld en er hoorden ook overnachtingen in kleinere steden, dorpjes bij. We hebben bijzondere dingen meegemaakt zoals een overnachting in een shubukan met boeddhistische dagopening, en bezoeken aan zee, een Wasabi boerderij en een afgelegen dorp. In de grote steden was veel ruimte voor een eigen invulling en werd er wel inspirerende tips gegeven. De groep was vrij klein en gezellig. De reisbegeleidster was behulpzaam en enthousiast. Topreis!!!"

Dit is alweer de 9e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn meer dan 7600 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2020 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2020/

Nieuws

Artikelen